Een afbeelding van...

Beste reader

Het is bijna zover en dan begint de Electronics & Applications, van 26 T/M 28 september in de Jaarbeurs te Utrecht. Een must voor iedereen die werkzaam is in de elektronica industrie. Ook Romex is dit jaar weer aanwezig met een stand (7E077) waar wij verschillende innovatieve oplossingen tonen voor het assembleren, solderen, ESD, Cleanroom en vooral ook het testen van elektronica.

Ook is er dit jaar weer een interessant lezingenprogramma waarin aandacht wordt besteed aan specifieke thema’s.
Ook Romex draagt hieraan weer bij door een interessante presentatie, verzorgd door Peter van Oostrom, over "De valkuilen bij de ontwikkeling en bouw van een testoplossing en hoe ze te voorkomen" Deze presentatie zal plaatsvinden op dinsdag de 26ste in de Croesefoyer van 13:00 tot 16:15 tijdens het seminar "De invloed van Hardware Design op Time-to-Market".
Testfixtures, een onmisbaar tool bij het testen van elektronica.
Test Fixture Overview Romex 6TL
6TL testfixtures zijn inmiddels een begrip voor iedereen die het testen van elektronica serieus neemt.
Het betrouwbaar contacteren van de DUT (Device Under Test) ofwel uw te testen printplaat, is een van de belangrijkste zaken voor een betrouwbaar testresultaat.
De 6TL testfixture (pennenbed) oplossingen zijn hierbij een onmisbaar tool.
Romex, is als leverancier van deze fixtures, een belangrijke partner voor al uw vragen omtrent het bouwen en ontwikkelen van de beste en meest koste-efficiënte testoplossing. Tijdens de beurs kunt u kennis maken met de verschillende mogelijkheden en oplossingen welke Romex u hierin kan bieden kom naar onze stand 7E077.
facebook twitter youtube linkedin google-plus email 
Email Marketing Powered by MailPoet