Romex hi-res-logo-transp

Informeert.

Beste relatie

Al ruim 54 jaar is ROMEX B.V. actief als gerenommeerd toeleverancier aan de hightechindustrie. ROMEX is gespecialiseerd in de levering van meer dan 8.000 kwalitatief hoogwaardige producten, waarvan veel uit voorraad, welke gebruikt worden bij de assemblage, productie, installatie, reparatie en het testen van elektronicaproducten en componenten.
  1. ESD Oplossingen
  2. Cleanroom producten
  3. Soldeerapparatuur
  4. Producten en diensten voor het testen en meten van elektronica.

Productronica van 14-17 November.

Als het grootste internationale evenement voor de elektronica-industrie vertegenwoordigt Productronica de gehele waardeketen. Het brengt alle elementen van de ontwikkeling en productie van innovatieve elektronica samen en is het belangrijkste platform voor innovaties en wereldpremières – van technologieën tot software en diensten. Voor iedereen actief in deze branche zeker een bezoek waard.
Romex-wots-2022-banner
Enkele noviteiten op het gebied van testen en meten die u kunt verwachten bij de door Romex vertegenwoordigde fabrikanten, vindt u in deze nieuwsbrief.
Een afbeelding van...

6TL29 Base Test station

6TL, Hal A1 stand 125

Het 6TL29 testplatform is ontworpen voor een snelle en efficiënte, semiautomatische test van zowel printplaten als kleine apparaten. Dit platform is ergonomisch geoptimaliseerd voor iedere operator en kan geconfigureerd worden voor verschillende testtypes, ICT, FCT, BS etc. en biedt voldoende rackruimte om alle benodigde instrumentatie hiervoor te integreren.
Banner T&M WOTS 2022

RE 2100 Soldeerrobot

Reeco, Hal A4 stand 261

De REECO RE-2100 soldeerrobot stelt u in staat om volledig automatisch soldeerverbindingen te maken met een zeer constante kwaliteit en een optimale snelheid. Door zijn hoge flexibiliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid is de RE-2100 uw ideale partner.
Reeco toont ook in haar stand op de Productronica hun flexibele en ESD veilige werkplaats meubilair.
Een afbeelding van...
Een afbeelding van...

VPC Interconnect solutions

VPC, Hal A1 stand 139

Op de Productronica introduceert VPC zijn nieuwe high power contacten welke geschikt zullen zijn tot 500 Ampère DC.
Het betreft hier uiterst krachtige maar compacte contacten welke geïntegreerd kunnen worden in de Mass Interconnect oplossingen van VPC, een 2 tot 3 contact interface of in een 2-contact docking oplossing, speciaal ontwikkeld voor EV-interface toepassingen.

Een goed Testsysteem

Hoe ziet dat eruit?

Testsystemen kunnen vele vormen en uitvoeringen hebben. Je kunt een universeel testsysteem opzetten waarmee je alle elektronische producten die je produceert kunt testen, maar je kunt ook een dedicated testoplossing maken voor een enkel elektronisch product. Alles hangt hierbij af van de hoeveelheid producten welke moeten worden getest, applicatie en het toepassingsgebied. Romex heeft met de zorgvuldig gekozen toeleveranciers een volledig pakket aan oplossingen voor kleine tot volledig geautomatiseerde testsystemen. >>>Lees Meer>>>.
Fixtures en testsystemen

Wie is Romex, (Who is Romex).

Romex B.V. biedt haar klanten, doormiddel van zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket oplossingen dat bijdraagt aan het verbeteren en optimaliseren van uw fabricage- assemblage- en test-processen binnen uw organisatie. Dit kan met kennisoverdracht, productieondersteuning, of tijdens de productontwikkeling, Romex is uw ervaren partner waarop u kunt bouwen. Wij doen dit al sinds 1969.
Nog geen ervaring met ons? Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Romex B.V. is offering her customers, through carefully chosen suppliers, a package with solutions that will contribute to the improvement and optimisation of your fabrication-, assembly-, and test-processes within your organisation. If it concerns support through knowledge transfer, production support, or new product development, Romex BV is your experienced partner. We are doing so since 1969.
No experience with us yet? Don't hesitate and try us out, contact Romex.
facebook twitter youtube linkedin google-plus email 
Email Marketing Powered by MailPoet