Romex T&M Banner

Romex Informeert.

Beste relatie

Bouw zelf eenvoudig je eigen Testsysteem.

Romex introduceert het SmartFixture tester concept.

Voordat, professioneel ontwikkelde en geassembleerde electronica wordt uitgeleverd aan klanten, is het van groot belang dat het product werkend, uw magazijn verlaat en bij aankomst, betrouwbaar en 100% correct, functioneert.
Het is tenslotte uw goede naam en reputatie welke u aan uw product heeft verbonden. Omdat er tijdens het productieproces van electronica nogal wat fout kan gaan, is het uiterst belangrijk om uw product volledig elektrisch en functioneel te testen.
Testen is relatief kostbaar en om de kosten hiervoor, beheersbaar te houden, komt Romex nu met een nieuw professioneel en kosten efficient SmartFixture Concept.
6TL02 Smart Fixture
De basis van deze SmartFixtures wordt gevormd door een standaard 6TL mechanische test fixture met wisselcassette systeem en de ETS series testmodules van OI-Instruments, eventueel nog aangevuld met externe instrumentatie.
De ETS series bestaan uit een uitgebreide serie, Switches, Multiplexers, power modules, ICT-modules, Digitale & Analoge I/O, Fixture interfaces etc etc. Stuk voor stuk betaalbare modules in een prijscategorie tussen de € 100,-- en ongeveer € 400,-- per module.
Eenvoudig via USB aan te sturen en te programmeren. Programmeren kan worden gedaan met simpele tekst commando's, een Python script, of met ieder ander software platform zoals bijvoorbeeld LabView. Er is tevens een gratis Python OI (Operator Interface) beschikbaar waarmee u direct van start kunt gaan met het ontwikkelen van uw testapplicatie. (Kennis van Python is hierbij wel vereist)
ETS-Modules zijn er als Switches, Multiplexers, power modules, ICT-modules, Digitale & Analoge I/O, Fixture interfaces etc etc.

6TL29 Base Test station

Het 6TL29 testplatform is ontworpen voor een snelle en efficiënte, semiautomatische test van zowel printplaten als kleine apparaten. Dit platform is ergonomisch geoptimaliseerd voor iedere operator en kan geconfigureerd worden voor verschillende testtypes, ICT, FCT, BS etc. en biedt voldoende ruimte om alle benodigde instrumentatie hiervoor te integreren.
De 6TL29 kan tevens dienstdoen als off-line debug systeem voor uw 6TL In-line test handlers. Door de 6TL29 van dezelfde meetelektronica te voorzien als uw in-line handler, is het daarmee volledig compatibel en gebruikt het dezelfde interface en test fixtures.
Banner T&M WOTS 2022

De 6TL Test fixtures.

De 6TL Test Fixtures zijn het ideale startpunt voor de bouw van een betrouwbaar, betaalbaar en flexibele contacteeroplossing voor het testen of programmeren van uw elektronica. Deze mechanische test fixtures beschikken over een verwisselbare cassette en zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en maten. Ze vormen zo tevens een uitstekende basis voor de bouw van uw eigen SmartFixture.
Met de ervaring en ondersteuning van Romex kunnen wij u deels of volledig ontzorgen en zo zorgen voor altijd de beste testoplossing voor de beste prijs.


Fixtures en testsystemen
Test Fixture Overview Romex 6TL

VPC Interconnect solutions

No.1 in Mass Interconnect.

Speciaal voor hoog vermogen applicaties introduceert VPC binnenkort zijn nieuwe high power contacten welke geschikt zijn tot 500 Ampère DC.
Het betreft hier uiterst krachtige maar compacte contacten welke geïntegreerd kunnen worden in de Mass Interconnect oplossingen van VPC, een 2 tot 3 contact interface of in een 2-contact docking oplossing, speciaal ontwikkeld voor EV-interface toepassingen.

Een goed Testsysteem

Hoe ziet dat eruit?

Testsystemen kunnen vele vormen en uitvoeringen hebben. Je kunt een universeel testsysteem opzetten waarmee je alle elektronische producten die je produceert kunt testen, maar je kunt ook een dedicated testoplossing maken voor een enkel elektronisch product. Alles hangt hierbij af van de hoeveelheid producten welke moeten worden getest, applicatie en het toepassingsgebied. Romex heeft met de zorgvuldig gekozen toeleveranciers een volledig pakket aan oplossingen voor kleine tot volledig geautomatiseerde testsystemen. >>>Lees Meer>>>.
FastATE technology from 6TL

Wie is Romex, (Who is Romex).

Romex B.V. biedt haar klanten, doormiddel van zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket oplossingen dat bijdraagt aan het verbeteren en optimaliseren van uw fabricage- assemblage- en test-processen binnen uw organisatie. Dit kan met kennisoverdracht, productieondersteuning, of tijdens de productontwikkeling, Romex is uw ervaren partner waarop u kunt bouwen. Wij doen dit al sinds 1969.
Nog geen ervaring met ons? Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Romex B.V. is offering her customers, through carefully chosen suppliers, a package with solutions that will contribute to the improvement and optimisation of your fabrication-, assembly-, and test-processes within your organisation. If it concerns support through knowledge transfer, production support, or new product development, Romex BV is your experienced partner. We are doing so since 1969.
No experience with us yet? Don't hesitate and try us out, contact Romex.
facebook twitter youtube linkedin google-plus email 
Email Marketing Powered by MailPoet