Romex T&M Banner

Romex Informeert.

Beste relatie

Romex bereikt akkoord met MG-Products.

Over de activiteiten van haar productgroep
"Testen en Meten"

Mark van Son en Mirto van Daal.
Links Dhr. M. van Son (Romex) en rechts Dhr. M. van Daal (MG-Products)
Romex BV is al sinds 1969 is een gerenommeerd, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerde toeleverancier, aan de hightechindustrie en is gespecialiseerd in de levering van meer dan 8.000 kwalitatief hoogwaardige producten welke gebruikt worden bij de assemblage, productie, installatie, reparatie en het testen van elektronica producten en componenten.

Romex BV heeft na de overname van Eurolectron BV in 2011, een productgroep “Testen en Meten” opgezet met de o.a. productlijnen uit het leveringspakket van Eurolectron BV. Deze Test en meetgroep is binnen het leveringspakket van Romex in de achterliggende 13 jaren uitgegroeid tot een succesvolle productlijn met een jaarlijkse, stabiele groei en omzet, en is inmiddels een begrip in de hoogtechnologische markt van testoplossingen voor de elektronica assemblage-, fabricage- en reparatie-industrie, binnen de Benelux en daarbuiten.

Bekende Merknamen:

Met bekende merknamen als 6TL engineering, DigitalTest, ECT (Everett Charles Technology), QA-Technology, VPC (Virginia Panel Corporation), Optomistic, MG-Products, Novaflash, YokowoDS, OI-Instruments en heel recent nog met de ontwikkeling van het “DFT Smart Testfixture concept” is deze productgroep zeer actief en succesvol.

De toekomst van de productgroep "Testen en Meten"

Om ook in de toekomst de productgroep “Testen en Meten” slagvaardig, efficiënt en sterker te maken is gezocht naar een betrouwbare partner welke deze productgroep, naar de toekomst toe, technisch kan ondersteunen en verder kan uitbouwen. In deze zoektocht is Romex BV hierbij uitgekomen bij een van haar toeleveranciers, MG-Products uit Rijkevoort en heeft hiermee inmiddels een akkoord bereikt.
Dit akkoord behelst de overname van alle verkoop, levering en ondersteuningsactiviteiten van de Romex productgroep “Testen en Meten” en de daaronder vallende toeleveranciers, door MG-Products, per 1 juli 2024.

MG-Products BV.

MG-Products is sinds haar oprichting in 2009 uitgegroeid tot een begrip als mechanische toeleverancier voor de elektronica producerende- en ontwikkelindustrie. MG-products maakt o.a. hulpmiddelen voor de productie van elektronica, zoals Test Adapters en Soldeer Carriers.

MG-Products BV.

MG-Products is sinds haar oprichting in 2009 uitgegroeid tot een begrip als mechanische toeleverancier voor de elektronica producerende- en ontwikkelindustrie. MG-products maakt o.a. hulpmiddelen voor de productie van elektronica, zoals Test Adapters en Soldeer Carriers.

Samen Sterker naar de toekomst toe.

De productgroep “Testen en Meten” zal binnen MG-Products gaan vallen onder de productgroep, DFT (Designed for Testing).
Deze naam geeft mooi weer wat MG-Products wil bereiken met deze toevoeging aan haar leveringspakket. De MG en 6TL testfixture oplossingen zijn een begrip in de elektronica industrie en zullen binnen DFT worden samengevoegd op één plek.

Wat betekend dit voor u als klant van Romex T&M.

Door alle T&M activiteiten van Romex en MG-Products onder te brengen onder de nieuwe productgroep “DFT” kunnen wij u als klant beter van diens zijn en nog verder ontzorgen. Of u nu een testfixture kit of een volledige turn-key testoplossing zoekt, DFT is uw partner voor al uw elektrische testoplossingen.

Bekende namen, een vertrouwd gevoel.

Peter van Oostrom was binnen Romex BV de afgelopen 13 jaren verantwoordelijk voor de afdeling Testen en Meten. Hij zal meeverhuizen naar MG-Products en daar verantwoordelijk worden voor het opzetten en integreren van de productlijnen en de technische ondersteunding naar alle bestaande en nieuwe klanten. Hij zal hierbij nauw samenwerken met het huidige team bij MG-Products.

Samen sterker naar de toekomst toe, met DFT “Designed For Test”

Wie is MG-Products, (Who is MG-Products).

MG-Products B.V. biedt haar klanten, doormiddel van zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket oplossingen dat bijdraagt aan het verbeteren en optimaliseren van uw assemblage- en test-processen binnen uw organisatie.
Dit kan met kennisoverdracht, productieondersteuning, of tijdens de ontwikkeling.
MG-Products is uw ervaren partner waarop u kunt bouwen. Wij doen dit al sinds 2009.
Nog geen ervaring met ons? Wacht niet langer en neem contact met ons op.

MG-Products B.V. is offering her customers, through carefully chosen suppliers, a package with solutions that will contribute to the improvement and optimisation of your fabrication-, assembly-, and test-processes within your organisation. If it concerns support through knowledge transfer, production support, or new product development, MG-Products is your experienced partner. We are doing so since 2009.
No experience with us yet? Don't hesitate and try us out, contact MG-Products.
Email Marketing Powered by MailPoet