Beste relatie ,

Bijna alle e-brace Gadgets gereserveerd.

Romex is een van de sponsoren van het live op de beursvloer geproduceerde Gadget. Romex verzorgt dit jaar de apparatuur om de e-brace na productie uit zijn paneel te snijden en levert de testcassette waarop de e-brace uiteindelijk wordt voorzien van zijn firmware en tevens volledig wordt getest zodat u ervan verzekerd bent een werkend exemplaar mee naar huis te nemen.

Lees snel verder om erachter te komen hoe u gratis zo'n e-brace mee naar huis kunt nemen.

---

Laatste e-brace Gadgets !!!!

40 exposanten hebben samen de gadget e-brace ontwikkeld. 1.800 bezoekers kunnen deze slimme armband op de beurs in zeven simpele stappen verzamelen. De e-brace houdt bij hoeveel keer de drager de hand schudt. Door het downloaden van de app weet u ook wie u de hand heeft geschud. Thuis kan de e-brace als Arduino ontwikkelplatform gebruikt worden. De gadget wordt ook live op de beurs geproduceerd. 

De e-brace gadgets worden allen vergeven aan personen die er een hebben gereserveerd. Er zijn, van de 1800 die er worden geproduceerd, echter nog maar 250 beschikbaar dus zorg dat u er snel bij bent en Registeer snel voor een GRATIS bezoek aan het seminar, een bezoek aan de beurs en reserveer gelijk een de laatst beschikbare e-brace gadgets want op is op.

En als u dan toch op de beurs bent kom dan ook even lang bij Romex in Hal 8 stand 8B062

Gratis toegankelijk Seminar 
wat kan er virtueel in de elektronicaketen.

Electronics & Automation – Donderdagochtend 4 juni, Marijkezaal, jaarbeurs Utrecht.

Om de alsmaar toenemende marktvraag, op het gebied van o.a. Time to Market, Reliability en Total Cost of Ownership, het hoofd te kunnen bieden wordt samenwerken in de keten van cruciaal belang!

Het doel van dit seminar is om u als bezoeker tools aan te reiken om het elektronica ontwerp proces te optimaliseren. Tijd en dus kosten besparen zonder in te leveren op de kwaliteit en betrouwbaarheid kan alleen door het proces te digitaliseren en virtueel voor te stellen.

De elektronicabranche legt uit hoe men reeds in een vroeg stadium de potentiële risico’s op vlak van techniek en logistiek kan identificeren. Hierdoor kan de ontwikkelaar onmiddellijk het juiste finale prototype bouwen. Zijn bedrijf bespaart daardoor geld maar vooral kostbare tijd waardoor men het product sneller op de markt kan brengen.

Het seminar kent alleen een begin- en eindtijd en volgt op een vloeiende wijze de product levenscyclus in plaats van individuele presentaties per bedrijf. Zorg dat u op tijd binnen bent om de beschikbare tools en hulpmiddelen tijdens de gehele levenscyclus te kunnen volgen.

 Registeer snel voor een GRATIS bezoek aan het seminar en een bezoek aan de beurs.

Meer hierover ook in onze vorige nieuwsbrief, bekijk die hier!!

---
Romex op de E&A

Wat toont Romex op de E&A 2015?

Ook dit jaar is Romex weer met een stand en als deelnemen aan  het seminar, wat kan er virtueel in de elektronicaketen, aanwezig op de electronics & automation  van 2 t/m 4 juni 2015 in de jaarbeurs te Utrecht.  U kunt Romex vinden in Hal 8 stand 8B062. Een bezoek aan het seminar en de beurs is gratis. In deze nieuwsbrief tonen wij wat u, naast een hapje en een drankje, kunt verwachten op de stand van Romex BV op het gebied van testen en Mete …

Meer lezen.

---
---
---