Beste relatie , 

Het achteraf analyseren van test- en meetdata ten behoeve van een kwaliteitsanalyse was nog nooit zo eenvoudig te implementeren als met onze nieuwe QRM software voor Labview en Teststand.

U kent het wel u heeft oude printen die niet meer door de leverancier worden ondersteund maar moet er nog wel service op leveren. Met de nieuwe Digitizer applicatie van DigitalTest kunnen we het schema en de CAD gegevens opnieuw genereren via ' Reverse Engineering'.

---

QRM (Quality Result Management)

Met QRM testdata analyse software, alle belangrijke informatie binnen handbereik. QRM Is een WEB gebaseerd resultaat management systeem welke testdata opslaat in een database en deze vervolgens real-time analyseert. QRM is een flexibel systeem dat gebruik maakt van web servers, databases en ATML / XML data en kan worden opgezet op zowel een enkele computer als op lokale servers of in de Cloud…

Meer lezen.

---

Reverse Engineering als u geen gegevens van uw printplaat meer heeft.

Met partners als Lufthansa, het Max-Plank en Fraunhofer instituut heeft Digitaltest een nieuwe generatie ontwikkeld van haar Digitizer Applicatie.

Digitizer 2.0 is een uniek tool die klanten in staat stelt om testdata te genereren van onbekende, typisch verouderde, obsolete of "out of support" printplaten.

Romex biedt via Digitaltest dit Digitizer 2.0 softwarepakket aan als een bundel samen met hun Condor 505 flying probe tester, of als een service, waarbij Digitaltest de testdata genereert van het obsolete ontwerp. Het is hierbij wel van belang dat u nog minimaal 1 werkend exemplaar van het ontwerp in uw bezit heeft. 

Dit is typisch erg belangrijk voor defensie, off-shore of the spoorwegen waar vaak voertuigen langer meegaan dan de in het voertuig aanwezige elektronica. Natuurlijk is de Digitizer applicatie ook een ideale oplossing voor een ieder die ondersteuning of service moet leveren op onderdelen waarvan geen schema's meer beschikbaar zijn of die niet meer door de leverancier worden ondersteund of voor bedrijven die simpelweg onafhankelijk willen zijn van hun leverancier.  

Meer informatie en een filmpje hierover bekijken kan op onze website ............meer.

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de testprocessen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

---
eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---