ESD produkten snel vinden.

Beste relatie ,

Update Cleanroom en ESD.

Romex heeft het genoegen u via deze weg te informeren over een aantal nieuwe of vernieuwde producten uit haar leveringspakket op het gebied van ESD en Cleanroom apparatuur.

Snel ESD producten zoeken, klik op de afbeelding.

---
More information

Smart Pass-Throughâ„¢ met Secure Access Control

Terra's laatste innovatie biedt een veilige toegang met toegangscontrole en data logging voor medische, forensische en andere laboratoria die met gevaarlijke of beveiligde onderdelen of substanties werken zijn nu beschikbaar voor alle Smart Pass-Throughs, Roll-Up, Door Pass-Throughs en modulaire cleanrooms, Deze zogenaamde nieuwe sleutelloze toegangspanelen werken met vingerafdrukscanner, irisscanner (zie foto) of kaartlezer. Een eenvoudige interface zorgt voor het eenvoudig toegangsbeheer van gebruikers, het genereren van rapporten of het koppelen van meerdere pass-through ruimtes vanaf een andere locatie.

Terra Universal fabriceert en levert een ruim gamma producten voor de halfgeleider-, elektronische, medische en farmaceutische sector, om slechts enkele voorbeelden te noemen.

Terra's leveringsoverzicht

Meer informatie vindt u ook op onze websites www.cleanroom.nl of direct in onze webshop www.romex.nl

---
Wolfgang Warmbier catalogus

Nieuwe ESD catalogus.

De Nieuwe ESD catalogus 2016 van Wolfgang Warmbier is alleen beschikbaar om in je browser te bekijken klik op de afbeelding om hem in je browser te bekijken.

Wilt u toch een PDR exemplaar downloaden dan kunt u de 2015 versie van de Warmbier catalogus hier downloaden of klik op een van de links hieronder.

ESD documentatie waaronder, kleding, schoenen, gereedschap, verpakkingen, meubels, vloeren en verbruiksartikelen.

Cleanroom documentatie voor alles wat u mogelijk nodig heeft voor in uw cleanroom.

---
---
---