Beste relatie , 

Wij willen wij u allereerst graag via deze weg bedanken voor uw bezoek aan de WOTS 2016 en/of het seminar "Elektronica Productie Proces".
Romex was actief betrokken bij de organisatie en invulling van het seminar en het testen van de WOTS Badge gadget. 
Mocht u het seminar of de Romex stand gemist hebben dan kunt u hieronder de presentatie welke Romex heeft verzorgd over 
DFT "Design For Test"  en de daaraan gerelateerde informatie eenvoudig downloaden. 

Een video impressie van de Romex Stand op de WOTS 2016 kunt u hier bekijken.

Een video over het testtool voor de WOTS Badge kunt u hier bekijken.

---
Download hier de presentatie

Romex DFT (Design For Test) presentatie van het Wots seminar, "het elektronica productieproces".

DFT is een belangrijk aspect bij het ontwerpen van uw PCB. Net als DFM (Design For Manufacturing) belangrijk is om uw PCB goed te kunnen assembleren. Maar als u in uw printontwerp geen of te weinig rekening heeft gehouden met het goed kunnen testen en verifiëren van uw ontwerp dan is in het ergste geval een goede test onmogelijk of erg kostbaar. De positieve invloed van een goede DFT levert u een besparing op in de hard en software van uw uiteindelijke testtool, met als resultaat een goedkoper, beter en betrouwbaarder eindproduct.

Download hier de presentatie of klik op de afbeelding.

Mocht u meer informatie wensen over dit onderwerp neem dan contact op met;
Peter van Oostrom, via pvo@romex.nl.

---
ECT catalogus 2015/2016

De 2015/2016 testprobes catalogus van ECT.

De laatste nieuwe catalogus met een volledig overzicht van de door Romex leverbare ECT testprobes. Overzichtelijk gerangschikt op categorie en marktsegment, voorzien van duidelijke technische informatie en tips. Ook de beschikbare gereedschappen en tools zijn in deze catalogus opgenomen. Romex levert veel van de beschikbare probes uit voorraad. de laatste nieuwe catalogus kunt u downloaden door op de afbeelding te klikken

Meer informatie over probes in het algemeen vind u hier.

---
6TL-08 testplatform

6TL-08 Compact functioneel testsysteem.

De 6TL-08 is een universeel testplatform waarbij testfixture en meetelektronica zijn geïntegreerd in één compacte behuizing.

Door het gebruik van de 6TL fastATE technology is de 6TL-08 uitermate modulair en flexibel in zijn configuratie en gebruik. Of het nu gaat om een eenvoudige verificatie tester of een geavanceerd op PXI gebaseerde functionele tester het is allemaal mogelijk binnen het 6TL-08 concept.

Meer informatie vindt u in de catalogus welke u kunt downloaden door op de afbeelding te klikken of in het artikel via deze link.

---
Yavmodules catalogus

YAVModules van 6TL, de ideale basis voor uw fastATE testsysteem.

De 6TL YAVModules zijn een perfecte basis voor een universeel functioneel testsysteem. De YAVModules zijn standaard voorzien van een Mass Interconnect module van VPC of Macpanel waardoor ze direct kunnen worden geplaatst in de Mass Interconnect receiver. hierdoor zijn geen kabels meer nodig tussen uw meetinstrumenten en de Mass Interconnect Interface.

Meer hierover in de catalogus welke u kunt downloaden door op de afbeelding te klikken, of via deze link.

---
Download de 6TL-24 Brochure

6TL24 is een fastATE combinatietester voor zowel ICT, FCT en Bscan testen.

In onze stand op de Wots 2016 heeft u de 6TL-24 in actie kunnen zien. Deze fastATE tester is met zijn unieke "Dual Stage" cassette fixture technologie in staat om zowel ICT (In-Circuit). FCT (Functioneel) en Bscan (Boundary Scan) te combineren in één fixture oplossing. De gebruikte cassettes maken gebruik van een Mass Interconnect Interface met maximaal 8 VPC modules. Het systeem is opgebouwd volgens het 6TL fastATE concept en maakt gebruik van YAVModules. De gebruikte cassettes zijn uitwisselbaar met de 6TL-08, benchtop, en de 6TL-33 in-Line testers.

Meer over de 6TL-24 in de catalogus welke u kunt downloaden door op de afbeelding te klikken, of meer voorbeelden van testsystemen via deze link.

---
Meer informatie over testfixtures

MG6TL-01 compacte testfixture

Romex levert een complete range aan testfixture oplossingen. Of u nu zelf een applicatie wenst te ontwikkelen op onze functionele testfixture kit of dat u een volledig turnkey oplossing wenst, wij zijn u hierbij graag van dienst. Ook voor de meeste fabrikanten van ICT (In-Circuit) testsystemen hebben wij de beste fixture oplossingen. Met ECT als leverancier kunnen wij volledig geautomatiseerd en digitaal een fixture voorbereiden en fabriceren.

DFT (Design For Test) is hierbij heel belangrijk. Ook hiervoor bent u bij Romex aan het goede adres. Heeft u behoefte aan informatie over DFT of wenst u uw ontwikkelaars en/of overige personeel hierover te informeren, neem dan eens contact met ons op. Romex biedt door zijn jarenlange ervaring DFT trainingen en advies. Hiermee voorkomt u in een vroeg stadium dat u een product ontwikkeld wat later niet goed testbaar is.

Meer over de fixtures kunt u downloaden door op de afbeelding te klikken, of via deze link.

---
fastATE explained

fastATE testsysteem.

fastATE staat voor een concept van 6TL Engineering waarin iedere tester in ieder formaat van simpel tot uiterst complex in iedere uitvoering van tabletop, rackmount of volledig in-lijn voor ICT, FCT, RF etc.

In dit concept worden door 6TL ontwikkelde bouwblokken gebruikt waarin veel voorkomende standaard zaken welke altijd nodig zijn bij de bouw en ontwikkeling van een testplatform in één module samengebracht. Met een aantal van deze modules bouwt u zo, heel snel en kostenefficiënt, een flexibel en betrouwbaar testsysteem, in een zeer korte tijd. In combinatie met een Mass Interconnect interface en de 6TL YAVModules, aangevuld met specifiek benodigde meetinstrumenten, bouwt u zo uw optimale testoplossing.

Meer hierover in het paper welke u kunt downloaden door op de afbeelding te klikken of via deze link.

---
Download de VPC Catalogus

VPC Mass Interconnect.

Als u een testsysteem ontwikkeld of een interface zoekt dan is een Mass Interconnect Interface een Must.
Een Mass Interconnect is niet zo maar een connector. Alles binnen dit concept is erop gericht om vele jaren een betrouwbare verbinding te kunnen maken en verbreken keer op keer weer tot wel 20.000 maal zonder signaalverlies. Alle standaard leverbare connectoren komen niet verder dan maximaal 200 maal. Bij het testen van elektronica is daarom een Mass Interconnect interface tussen de UUT (Unit Under Test) en de meetelektronica heel belangrijk. U wenst zeker hier geen slecht contact, omdat dan uw meting direct wordt beïnvloed. Romex heeft veel ervaring met deze systemen, neem daarom eens contact met ons op.  

Meer hierover in catalogus van VPC welke u kunt downloaden door op de afbeelding te klikken of via deze link.

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de testprocessen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

---
eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---