Beste relatie , 

Romex is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de precisiebeurs 2016.
Als goede relatie willen wij u graag uitnodigen ons te bezoeken op stand 255.

De Precisiebeurs wordt gehouden op 16 en 17 november 2016 in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven, bij Eindhoven, dagelijks van 9.30 tot 17.00 uur 

Romex BV is de totaalleverancier voor de elektronica en high tech industrie. Specialist in ESD producten, cleanrooms en inrichting van cleanrooms, Weller soldeeroplossingen, Henkel high tech lijmen, coating en pottings voor elektronica. Test en meetsystemen voor PCB's. Romex Benelux is gespecialiseerd in het aanbrengen van gietvloeren in cleanrooms en ESD ruimten.

Romex is samen aanwezig met Romex Benelux BV, (www.romex-benelux.nl) specialist in (ESD/cleanroom) gietvloeren en de firma CSI (Cleanroom Systems International), Waalwijk (www.csibv.com) een ervaren bouwer van hard en softwall cleanrooms voor de micro elektronica en fijnmechanische industrie.

Zoals gezegd U kunt ons vinden in stand 255. Uw bezoek is gratis, aanmelden voor de Precisiebeurs 2016 kan, door hier te klikken!

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de testprocessen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

---
eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---