Romex Verhuist.

Romex B.V. gaat verhuizen.

Romex B.V. verhuist naar een nieuw pand. Sinds 1969 is Romex gevestigd aan de Remmerden 5 in Rhenen. In al die jaren is er regelmatig verbouwd, bijgebouwd en gemoderniseerd, maar uiteindelijk zijn we na 48 jaar toch uit ons jasje gegroeid. Romex is daarom trots te kunnen mededelen dat wij onze intrek gaan nemen in een mooi nieuw bedrijfspand, gelegen aan de Autoweg 26, 3911 TK, ook in Rhenen, Nederland.

Romex B.V. is moving to a new building and location. Since 1969 Romex was located at the Remmerden 5 in Rhenen, The netherlands. We are therefore proud to announce that we will be moving to a new building at the Autoweg 26, 3911 TK, also in Rhenen, the Netherlands.....

Meer lezen (read More).....

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de productie- en test-processen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

---
eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---