Beste relatie , 

Romex is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de precisiebeurs 2017.
Als goede relatie willen wij u graag uitnodigen ons te bezoeken op stand 249.

De Precisiebeurs wordt gehouden op 15 en 16 november 2017 in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven, bij Eindhoven, dagelijks van 9.30 tot 17.00 uur 

Romex BV is de totaalleverancier voor de elektronica en high tech industrie. Specialist in ESD producten, cleanrooms en inrichting van cleanrooms, Weller soldeeroplossingen, Henkel high tech lijmen, coating en pottings voor elektronica. Test en meetsystemen voor PCB's. 

Romex is samen aanwezig met de firma CSI (Cleanroom Systems International), Waalwijk (www.csibv.com) een ervaren bouwer van hard en softwall cleanrooms voor de micro elektronica en fijnmechanische industrie.

Zoals gezegd U kunt ons vinden in stand 249. Uw bezoek is gratis, aanmelden voor de Precisiebeurs 2017 kan, door hier te klikken!

---

Romex B.V. is verhuist.

Romex B.V. is verhuist naar een nieuw pand. (Romex B.V. has moved to a new building and location) Sinds 1969 is Romex gevestigd aan de Remmerden 5 in Rhenen. In al die jaren is er regelmatig verbouwd, bijgebouwd en gemoderniseerd, maar uiteindelijk zijn we na 48 jaar toch uit ons jasje gegroeid.  Romex is daarom trots te kunnen mededelen dat wij zijn verhuist zijn naar een nieuw onderkomen op de Autoweg 26, 3911 TK in Rhenen, niet ver van onze oude locatie.…

Meer lezen.

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de productie en testprocessen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

---
eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---