Romex informatie en nieuws.

Beste relatie , 

Om te beginnen willen wij u graag bedanken, als relatie van Romex, voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij proberen u met onze nieuwsbrieven vrijblijvend te informeren over nieuwe producten, diensten en ontwikkelingen binnen ons leveringspakket. Dat betekend ook dat wij over enkele gegevens van u beschikken om u deze informatie persoonlijk te kunnen toesturen. 

Privacy.

Romex doet er alles aan om deze persoonlijke gegevens van zijn gebruikers te beschermen. Als het gaat om uw persoonlijke gegevens, is transparantie belangrijk voor ons. Met dat in gedachten en in overeenstemming met de nieuwe regels voor gegevensbescherming die 25 Mei zijn ingegaan, hebben ook wij ons privacybeleid bijgewerkt. Hierdoor is het voor u nu nog duidelijker;

• Welke informatie wij van u verzamelen;
• Waarom we deze informatie verzamelen;
• Hoe we deze informatie opslaan en gebruiken;
• En duidelijkheid dat we deze gegevens met niemand delen.

Ons nieuwe beleid schetst uw gegevensprivacyrechten en legt uit hoe u uw gegevens kunt wijzigen - waardoor u meer controle heeft over uw persoonlijke gegevens voor het ontvangen van technische informatie over de producten en diensten van Romex, binnen het interessegebied welke u heeft aangegeven en geselecteerd.

Beleid.

We raden u aan hier te klikken om ons bijgewerkte privacybeleid te bekijken.

Nieuwsbrieven blijven ontvangen.

Als u momenteel onze nieuws- en informatie-mailings ontvangt, blijf u deze berichten van ons ontvangen. Als u niet langer geïnteresseerd bent in het ontvangen van toekomstige communicatie van ons, kun u uw voorkeuren op elk gewenst moment wijzigen door dat via deze link te doen.

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de fabricage- en test-processen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

Romex B.V. neemt uw privacy serieus, bekijk hier ons privacybeleid.

---
eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---