Bezoek onze vernieuwde Website.

Beste relatie ,

Testprobes.nl is vernieuwd.

Romex heeft een aantal jaren geleden haar leveringspakket versterkt en uitgebreid met test en meetapparatuur voor de elektronica fabrikant. Met onder andere exclusieve producten van wereldspelers als ECT (Everett Charles technologies) VPC (Virginia Panel Corporation) en 6TL, (FastATE). Door de langjarige ervaring en kennis zijn wij in staat u van dienst te zijn met zowel het toeleveren van ICT en FCT testfixtures, testprobes, en al dan niet geautomatiseerde testoplossingen van klein tot volledige turn-key en eventueel in-line.

---

Nieuwe uitstraling en een mooi modern jasje.

Bezoek de vernieuwde Website.

De nieuwe website biedt een duidelijk overzicht van de beschikbare hulpmiddelen onderverdeeld in de hoofdgroepen Testprobes, Testfixtures en Testsystemen.

We hebben getracht zoveel mogelijk relevante informatie op onze nieuwe website te plaatsen en het manoeuvreren zo eenvoudig mogelijk te maken.

Gebruikmakend van de mogelijkheden zijn ter verduidelijking video's of presentaties opgenomen en relevante links naar documentatie of direct naar de Romex webshop opgenomen in de tekst.

Het is de bedoeling de website regelmatig aan te vullen met nieuwe relevante  ontwikkelingen op het gebied van testen en meten.

Dit doen we door het opnemen van nieuwsitems en door het regelmatig sturen van nieuwsbrieven zoals deze. 

De inhoud van deze nieuwsbrieven zal steeds zijn gebaseerd op nieuws en nieuwe producten en technologieën welke door onze leveranciers worden uitgebracht. 

We hebben features toegevoegd als "Bel mij terug" en bieden op elke pagina de mogelijkheid direct vragen of opmerkingen door te sturen naar Romex BV. De desbetreffende support engineer zal u dan zo snel als mogelijk contacteren.

We hebben ook het aan en afmelden van deze nieuwsbrieven vereenvoudigd en geautomatiseerd zodat, als u geen, of juist wel prijs stelt op onze informatie, u zichzelf nu snel en eenvoudig kunt aan en afmelden. 

Nieuwsgierig geworden? neem dan gerust een kijkje op de vernieuwde www.testprobes.nl

---

Om u een voorbeeld te geven hoe zo'n nieuwsitem eruit kan zien hieronder een voorbeeld.

High Speed Data Solution.

NEW VTAC High Speed Data (HSD) Solution! VTAC Contactpair Vandaag de dag zien we meer en meer toepassingen van hoge tot zeer hoge dataoverdracht snelheden tussen modules onderling of met een netwerk, gedreven door de industrie voor bijvoorbeeld onbemande vliegtuigen, commerciële drones, high-tech medische robots, elektrische voertuigen, smart divices, Consumenten elektronica, video en data transmissie, "The Internet off Thinks" "Big …

Meer lezen.

---
---