Beste relatie , 

Romex is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de precisiebeurs 2018.
Als goede relatie willen wij u graag uitnodigen ons te bezoeken op stand 272.

Aanmelden is gratis!!

De Precisiebeurs wordt gehouden op 15 en 16 november 2017 in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven, bij Eindhoven, dagelijks van 9.30 tot 17.00 uur 

Romex BV is de totaalleverancier voor de elektronica en high tech industrie. Specialist in ESD producten, cleanrooms en inrichting van cleanrooms, Weller soldeeroplossingen, Henkel high tech lijmen, coating en pottings voor elektronica. Test en meetsystemen voor PCB's. 

Romex zal een aantal nieuwe producten introduceren waaronder o.a. een PDL (Particle Detection Light) uv/whitelight zaklamp, www.dycem-cc.com kleefmat (Filmpje) en andere nieuwe producten zoals een RVS pallettruck voor in de cleanroom.

Guus Staaltjens en Carmen Krijgsman zullen deze dagen aanwezig zijn in de Romex stand 272. 

Uw bezoek is gratis, aanmelden voor de Precisiebeurs 2017 kan, door hier te klikken!

---
Statische lading, groot gevaar in de Cleanroom.

Statische lading, groot gevaar in de Cleanroom.

High-tech industrieën worden geteisterd door een onzichtbare vijand. Statische ladingen zijn ongewenst in een cleanroom Van halfgeleiders tot en met medische hulpmiddelen, zijn de fabrikanten gedwongen om een hoge productkwaliteit te leveren en het gevolg van besmetting, deeltjes of technische fouten niet te accepteren. Vaak kunnen vervuilings- / contaminatieproblemen en schade aan het product in deze sectoren teruggevoerd worden naar problemen …

Meer lezen.

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de productie en testprocessen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

---
eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---