Contact met Romex opnemen.

Beste relatie , 

Romex is met haar Cleanroom producten vertegenwoordigd en prominent aanwezig op zowel de precisiebeurs 2019 in november en op de Clean2020 in januari. 

Verder In deze nieuwsbrief:
1) Waar vind ik Romex op de Precisiebeurs 2019,  EMC/ESD-2019 en op de Clean 2020
2) Weller eindejaarspromotie 2019, grijp je kans.
3) Dycem schoonloopmatten, beter en milieuvriendelijker dan kleefmatten. 
4) Cleanroom ESD polsband, ISO6 / KLASSE 1000 gereinigd en verpakt.
5) Bimos LABSIT stoel ontvangt Cleanroom Classificatie.

---
schrijf u nu gratis in.

CLEAN 2020

schoon ontwerpen, produceren, assembleren en verpakken

Het reinigen van onderdelen is cruciaal binnen de huidige productieprocessen. Dit is niet alleen van belang in de metaalbewerkende of -verwerkende industrie, maar ook in de automotive, medische technologie of luchtvaart.
Bezoek Clean 2020 op 28 januari en maak kennis met de laatste ontwikkelingen, producten en innovatieve processen voor een optimale reinheid van industriële onderdelen en oppervlakken.

Romex is aanwezig op de CLEAN 2020, welke wordt gehouden op 

28 januari 2020
De Run 1115, Veldhoven
Van 10.30 tot 17.00

maak kennis met de laatste ontwikkelingen, producten en innovatieve processen voor een optimale reinheid van industriële onderdelen en oppervlakken. Romex zal hier o.a. produkten laten zien van Dycen, Tiger-Vac, Metro en diverse UVA particle detectie handlampen.

schrijf u nu gratis in of door op de afbeelding te klikken. 

Meer informatie.

PRECISIEBEURS 2019

De maakindustrie draait op volle toeren. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en leggen druk op de vervaardiging van systemen en componenten. Nieuwe eisen en resulterende uitdagingen volgen elkaar in rap tempo op. Op de Precisiebeurs vindt u alle facetten bij elkaar, die nodig zijn om op het allerhoogste niveau en volgens de hoogste kwaliteitseisen te blijven opereren.

Al 19 jaar is de Precisiebeurs hét jaarlijkse ontmoetingsmoment rond precisietechnologie

De komende editie van de Precisiebeurs op 13 en 14 november 2019 besteedt extra aandacht aan strategische business kansen en young technology met korte krachtige pitches. Ook nieuw is het invoeren van een jaarlijks wisselend partnerland, dit jaar Zwitserland. In de Big Science streams in het congresprogramma ontdekt u alles over de internationale wetenschapsagenda; alle projecten waar overheidsinvesteringen en interessante tenders te verwachten zijn. De combinatie van beursvloer, Meet & Match en lezingprogramma bezorgt u een efficiënt bestede dag! 

Romex is aanwezig met zijn Cleanroom productenpalet in stand 289 in de brabantzaal.

Meer weten klik hier, of op bovenstaande afbeelding.

---

Op woensdag 20 november 2019 is Romex ook aanwezig, met een eigen stand, op de EMC/ESD 2019 en participeert met een presentatie. Meer informatie en je gratis inschrijven voor dit event kan via deze link.

---

Weller® WT Line, eindejaarpromotie 2019

" Scherpe prijs en een “Swiss Made” Erem tang, cadeau!"

Hoge flexibiliteit voor veelzijdige toepassingen - dat is de WELLER WT Line De Weller WT line soldeerstations, zijn voor elkaar gemaakt.

Met de Weller WT Line heeft u de keuze uit compacte, soldeer- , de-soldeer- en reparatie- producten welke allemaal mooi in elkaar passen om zo optimaal ruimte te sparen en kwaliteit te bieden.

Om zoveel mogelijk mensen, nog dit jaar, te laten profiteren van deze uitzonderlijke “WT Line” toestellen hebben Weller en Romex voor u deze actie voorbereid.

Klik snel hier voor meer informatie!!

---

Dycem schoonloop- matten, de betere oplossing.

Romex levert de laatste tijd steeds meer contamination control vloeren en matten voor cleanrooms en ESD ruimtes van Dycem.

Deze vloeren houden veel meer deeltjes tegen dan de plastic kleefmatten, die ook nog eens milieuvervuilend zijn.

De Dycem matten moeten nat gereinigd worden maar hebben een levensduur van 2 to 4 jaar. De praktijk wijst echter uit dat ze nog langer mee kunnen gaan, mits goed onderhouden.

Dycem heeft 4 standaard producten te weten;

  1. CleanZone: Voor personen- en licht verkeer op wielen tot 70 kg / cm2 en wordt verlijmd op de ondervloer.
  2. WorkZone: Voor grote zwaardere karren, pallettrucks en vorkheftrucks tot 90 kg / cm2 ook verlijmd
  3. LoslegMatten; Zogenaamde "floating floors", voor voetgangers- en licht verkeer op wielen
  4. ToegansTegels: 60x60cm matten voor op computervloeren, voor datacenters of waar verhoogde vloeren vereist zijn, kunnen ook worden ook verlijmd.

Bekijk deze matten ook in onze webshop.

---

Cleanroom ESD polsband ISO6 / Klasse 1000 gereinigd en verpakt.

 Dubbel verpakt in gesealde PE zakjes. 

Voorkomt contaminatie voordat het product naar de cleanroom wordt overgebracht. Schoongemaakt en verpakt in een gecontroleerde omgeving van ISO6 / klasse 1000

Metalen polsband te gebruiken met een spiraalsnoer om de persoon te aarden met een weerstand <3,5 x 10-7 ohm volgens de vereiste limieten van IEC61340.

• Verstelbaar van 14,6 tot 33 cm om aan de pols van de gebruiker aan te passen.

• Roestvrijstalen achterplaat en sluiting gemaakt van Medical grade metaal

• Creëert een betrouwbaarder pad naar aarde voor de operator.

• Massief roestvrijstalen machinaal bewerkte drukknop

• Solide materiaal zorgt voor een consistente sluiting tussen 0,5 en 2,25 kg om onbedoelde
   loskoppeling tussen polsband en snoer te voorkomen.

---

LABSIT stoel van Bimos ontvangt Cleanroom Classificatie

De door Romex verkochte collectie Labsit stoelen van Bimos is officieel bekroond met het certificaat voor cleanroom classificatie door het Fraunhofer IPA. Dit kwaliteitscertificaat verklaart schriftelijk de bekwaamheid van het inzetten van Labsit voor cleanroom conform Cleanroom klasse 3 volgens DIN EN ISO 14644-1.

Goed dat nu ook de Labsit, samen met de andere Bimos modellen Cleanroom Plus, Clean Room Basic en Labster, bij de hoogst gekwalificeerde cleanroomstoelen in Europa hoort!

Met betrekking tot verspreiding en aantrekking van stofdeeltjes ontving Labsit uitstekende resultaten. Daarnaast zijn de Bimos oppervlakken gecertificeerd vanwege hun uitstekende chemische bestendigheid (resistent tegen ontsmettingsmiddellen). 
meer informatie in onze webshop of op 

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de fabricage-, assemblage- en test-processen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u.

Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

---
eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---