Contact met Romex opnemen.

Beste relatie , 

In deze nieuwsbrief:
1) RVS en Chrome draadschappen van Metro.
3) PDL UV zaklamp en AJR met nieuwe wit licht optie
4) Voordeligere versie cleanroom stofzuigers van Tiger-vac,
4) Nieuw bij Romex het Throna RVS Handreinigingsstation.

---

Metro Draadrekken voor de cleanroom

in een decontaminatiekamer waar men gebruikte mondmaskers, in batches van 5.000 per cyclus, op draadschappen plaatsen om deze zeer noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen voor hergebruik te steriliseren.
Romex levert de welbekende Metro Chrome en RVS draadrekken/karren voor gebruik in cleanrooms, ESD veilige werkplaatsen / SMD ruimtes en laboratoria.

Er is een ruime voorraad aanwezig in ons magazijn in Rhenen en het Metro European logistics center in Eindhoven. Binnenkort mogelijk extra voorraad van standaard schappen en poten in alle gangbare maten vanuit ons magazijn in Rhenen, vanwege een 20 voet container die de komende periode binnen zal komen.

---

Nieuw! PDL UV zaklamp in gele cleanroom/ESD koffer, nu ook met wit licht.

Binnenkort gaat Romex de inmiddels welbekende PDL UV zaklamp ook met witlicht leveren. De in een cleanroom geschikte IDP (inherent dissipative polymer) wordt geleverd incl. dissipatief rose schuim, eventueel, op aanvraag, Grade 4 gecleand in een ISO 7 cleanroom en dubbel verpakt en geseald in 2 gele IDP zakken (antistatisch en low outgassing evenals de koffer)

Naast deze PDL in de nieuwe koffer zal binnenkort ook de AJR handlamp leverbaar zijn inclusief een witlicht bron, Naast de 4 UV leds die de huidige AJR reeds heeft zal ook een wit licht bron worden toegevoegd. De AJR is volgens de laatste nieuwe GSA ook voorzien zijn van een blacklightfilter. De AJR wordt geleverd in een standaard grijze koffer met 3D geprint interieur welke glad afgwerkt is.
Op aanvraag kan de lamp en koffer ook Grade 4 gereinigd geleverd worden.

Foto toont de nieuwe AJR met witlicht bron te midden van de 4 UV LED’s

---

Voordelige versie cleanroom stofzuigers

Naast onze welbekende Tiger-vac EMI CWR ESD veilige cleanroom stofzuiger met ULPA filter biedt Romex ook de MV-1 Microvac stofzuiger als kleine broer met een vergelijkbaar ULPA filter echter compacter voor gebruik als handstofzuiger( foto links), backpack of op een trolley (foto midden)

Prijs vanaf € 1.284,00 ex BTW

De CR-1 ULPA (2e afbeelding van links) is een low cost unit met geen chrome of RVS behuizing aan de buitenzijde en daardoor voordeliger voor de lagere cleanroom klassen bijvoorbeeld, ISO7 en 8.
Prijsindicatie ligt rond de € 800,00 ex BTW.
Voor natte toepassingen voor het opzuigen van water in de cleanroom zijn volledig RVS modellen zoals rechts op de afbeelding. Deze types zijn op aanvraag aan te bieden.

---

RVS handreinigingsstation

Handreinigingsstation RVS (AISI 316) voor bedrijven om te helpen bij het aanpassen van veiligheidsmaatregelen vanwege COVID-19. Door de kennis van onze Italiaanse fabrikant van roestvrijstalen en cleanroom-producten optimaal te benutten, kunnen we deze kant-en-klare oplossing leveren. Het kan worden gemaakt van roestvrij staal 316 of in aluminium en beide bevatten een dispenser voor handgel en een dispenser voor wegwerphandschoenen.

MATERIAAL      :  RVS STAAL (AISI 316)
AFMETINGEN  :  VOET 40X40 / HOOGTE 153CM
GEWICHT         : VOET 10KG – TOTAAL 17KG

INCLUSIEF;

• ELEKTRONISCHE HANDGEL DISPENSER (BATTERIJ NIET INCLUSIEF)

• LEK OPVANGBAKJE

• WEGWERPHANDSCHOEN DISPENSER

• HANDSCHOENEN, BATTERIJEN EN HANDGEL WORDEN SEPARAAT GELEVERD.

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de fabricage-, assemblage- en test-processen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u.

Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

---
eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---