Dino-Lite Inspectiesystemen

Dino-lite

Digitale inspectie microscopen.

Dino-Lite biedt een volledige serie, tegen elektrostatische ontladingen (ESD) beveiligde, digitale microscopen en accessoires, specifiek ontworpen voor de behoeften van de elektronica industrie.
De robuuste aluminium behuizing van de ESD-veilige microscoopmodellen produceert geen significante statische elektriciteit. De speciale ESD-veilige standaarden zijn afgewerkt met een speciaal samengestelde ESD-veilige coating, ontwikkeld voor omgevingen met gevoelige elektronica. Dit maakt de Dino-Lite een veilig en essentieel gereedschap voor een ieder in de elektronica-industrie, voor inspectie, kwaliteitscontrole, herbewerking/reparatie, of precisie montagetaken
.

De geïntegreerde, volledig instelbare polarisator vermindert reflectie van de LEDs die kan optreden, wat kraakheldere beelden van hoge kwaliteit oplevert. Verschillende modellen bieden een grote werkafstand, wat werken onder de microscoop mogelijk maakt. Met de Microtouch opnamefunctie kunnen eenvoudig foto’s worden gemaakt, door simpelweg de sensor op de microscoop aan te raken.


Direct kopen via onze webshop!!                          Download de brochures hier.

Bekijk de Dino-Lite video hieronder.


Romex hi-res-logo-transp

Print Friendly, PDF & Email
close
Romex nieuwsbrieven
Romex informeert.

Schrijf je in als abonnee om regelmatig onze
informative nieuwsberichten te kunnen ontvangen.

Selecteer uw interesse.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Romex BV is toeleverancier voor de elektronica industrie.

Comments are closed.