Romex My6TL kit. Bouw je eigen 6TL02 test fixture.

Banner-Fixture-range

ICT Fixture

Custom ICT Fixture

Voordelige 6TL02 testfixture door deze zelf te monteren.

Romex levert al vele jaren succesvol turnkey testfixtures aan haar klanten binnen de BeNeLux. Of het nu gaat over een ICT testfixture voor uw Agilent (HP), Aeroflex (IFR, Marconi), Teradyne, Digital Test, Wayne Kerr of Innovate test systeem of een complete functionele testopstelling met zij-contactering, automatische schakelaar- of drukknop- bediening, Led kleurdetectie, etc. in de vorm van een 6TL02 Kit. Met onze langjarige ervaring kunnen wij altijd de beste oplossing bieden geheel volgens uw wensen en eventueel inclusief testprogramma. Voor uw ICT tester ontwikkeld in de APG (Automatic Program generator) van uw testsysteem of ontwikkeld in Labview of Teststand voor uw Functionele testsysteem. Of uw systeem nu beschikt over een Mass Interconnect interface of eigen ontwikkelde interface wij leveren u de oplossing.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat, indien u zelf over de benodigde gereedschappen beschikt, u een testfixture zelf opbouwt en configureert. Ook dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u losse fixture kits leveren in vele verschillende maten en uitvoering. Ook de eventueel benodigde testprobes, testinterface en testconnectoren levert Romex veelal direct uit voorraad.

Daarnaast hebben wij nu ook iets nieuws, de my6TL zelfbouw kit.

Als u besluit zelf een testfixture te gaan customizen ontving u tot voor kort van Romex een compleet geassembleerde kit.

Customized MG-02 kit

Customized 6TL02 kit

My6TLKit Romex.

Zelf afmonteren spaart kosten.

Deze kit dient u in vele gevallen eerst weer deels te demonteren om de verschillende platen te kunnen boren en bewerken. Het in elkaar zetten door ons en het weer uit elkaar halen door u, onze klant, is eigenlijk zonde van de tijd en moeite. Daarom komt Romex nu met de my6TL Kit. Deze 6TL02 kit wordt geleverd met een losse onderbak, volledig geassembleerd en geteste bovenbouw met lineair aandrukmechanisme echter met los geleverde aandrukplaat. De bijbehorende cassette is niet geassembleerd en bestaat uit de vier losse voorbewerkte platen, bijbehorende, handvatten, veren, centreerbussen en pennen, aandrukvingers en pcb support steuntjes.

MG-02 cassette

6TL02-10 cassette met aandrukplaat

U kunt dus direct aan de slag om de diverse platen te (laten) boren en deze te voorzien van de receptacles en probes volgens uw ontwerp, zonder dat u de cassette eerst dient te demonteren. Dit spaart u en ons tijd waardoor wij deze kit in deze vorm ook scherper geprijsd kunnen aanbieden dan een volledig afgemonteerde kit.

De juiste bijbehorende testprobes en receptacles vindt u natuurlijk ook bij Romex. “One Stop Shopping” noemen we dat. Weet u niet welk type probe voor u de beste oplossing biedt, geen probleem, neem dan even contact met ons op zodat wij u daarbij kunnen adviseren.

Eenmaal opgebouwd is de my6TLkit een volwaardig 6TL02 testfixture met onder andere.

  • Kogel-gelagerd lineair aandruksysteem voorzien van Gasdrukcilinders
  • ESD-veilig 10 mm bovenplaat met Aluminium verstevigingsbalken
  • Stalen onderkast met uitneembare Aluminium achterplaat en onderplaat
  • Uitneembaar wisselcassettesysteem met 5 mm probe beschermplaat (optioneel met Icon Interface.)
  • Onderkast voorzien van telescoopgeleider en sluiting

Door de jarenlange ervaring kunnen onze experts u volledig adviseren en helpen de juiste keuzes te maken.


Romex hi-res-logo-transp

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.