Nieuwe strip connector van ECT.

POGO connectoren

Betrouwbare connector met verende Pogo contacten

Pogo pin strip connector van ECT

ECT heeft een nieuwe Pogo pin strip connector ontwikkeld op basis van de zeer betrouwbare CP-059 serie Pogo test probes. De connectoren kunnen vrij worden samengesteld in één of twee rijen met een vrije keuze in het aantal kolommen. Er zijn diverse standaard lengtes van probes beschikbaar voor zowel on-board als “trough hole” montage. Vraag Romex naar de beschikbare standaard uitvoeringen.

Mocht de door u gewenste lengte en uitvoering er niet bij zitten, kan altijd een special op maat gemaakte uitvoering worden aangeboden.

Betrouwbare Pogo Test probes als Basis,

Door gebruik te maken van een standaard verend pogo contact zijn deze connectoren uitermate geschikt in omgevingen waar vibratie en betrouwbaarheid een belangrijke rol spelen. Typische toepassingen zijn mobiele telefoons, tablets, computers, laadstations, batterij contacten, board to board connector modules, medische en militaire connectoren en voor betrouwbare toepassingen in de automobiel- en luchtvaartindustrie.

Door de speciale constructie zijn deze stripconnectoren tevens betrouwbaar in te zetten op plaatsen waar we te maken hebben met veel trillingen en hoge G-Krachten, denk hierbij aan tijdmeting bij autoracen of formule 1.
Download hier de brochure.


Romex hi-res-logo-transp

Print Friendly, PDF & Email
close
Romex nieuwsbrieven
Romex informeert.

Schrijf je in als abonnee om regelmatig onze
informative nieuwsberichten te kunnen ontvangen.

Selecteer uw interesse.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Romex BV is toeleverancier voor de elektronica industrie.

Comments are closed.