De nieuwe veelzijdige Weller WT series.

Weller WT series Banner RomexDe meest veelzijdige Weller stations ooit, de nieuwe WT series soldeer gereedschappen.

De WT series soldeer systemen van Weller zijn ontwikkeld om voor u, als gebruiker, het solderen en repareren zo eenvoudig mogelijk te maken.
het nieuwe heldere en onder alle omstandigheden goed afleesbare LCD display toont in één oogopslag alle voor de gebruiker relevante functies. Alle functies zijn snel en eenvoudig te bereiken via een de gebruikersvriendelijke menu knoppen. Het binnen enkele seconde opwarmen of overschakelen naar de benodigde procestemperatuur door het nieuwe verwarmingselement in combinatie met de eenvoudig te verwisselen “low cost” soldeerpunten, zorgen voor snel, secuur en efficiënt werken.

Is 90W van de standaard Weller WT-1 niet voldoende kies dan voor de 150W sterke WT-1H.

Alle voordelen van deze nieuwe Weller WT series soldeerstations op een rijtje;

De aan/uit schakelaar zit aan de voorkant.

De schakelaar is op veler verzoek van onze klanten naar de voorzijde van de unit verplaatst hierdoor is het aan en weer uitschakelen van de WT soldeerstations eenvoudiger geworden.

Weller wt-romex-1

Multi-functioneel LCD Display

Een uniek en zeer helder LCD display met een gedetailleerd overzicht van alle functies, met instelbare achtergrondverlichting. Een grafische weergave van het gebruikte vermogen toont real-time het uitgangsvermogen van het station naar de soldeerpunt.

Weller wt-romex-2

Nieuwe Menu toets

Biedt een zeer gebruikersvriendelijke en snelle toegang tot de vele handige functies welke beschikbaar zijn in de diverse menu’s.

Weller wt-romex-3

2-in-1 WSR veilige en eenvoudig toegankelijke houder.

De soldeerbout houder kan 180° gedraait worden waardoor de gebruiker kan kiezen voor tip reiniging voor de natte (via de vertrouwde spons) methode of de droge methode, dus geen compromis meer, kies wat u het prettigste vindt.

Weller wt-romex-4

Nieuwe ergonomisch gevormde Soldeerboutjes.

De nieuwe “high-performance” WTP 90 soldeerbout biedt een systeem waarbij na terug plaatsing in de houder de temperatuur naar een rust temperatuur afzakt. Hierdoor wordt inbranden op de soldeerstift voorkomen. Door de “high-performance” technology is de bout na het uitnemen uit de houder weer binnen enkele seconden op de gewenste soldeertemperatuur. Ook het verwisselen van de stiften gaat nu eenvoudiger en sneller.

Weller wt-romex-5

Stapelbare Units

De WT 1 / WT 1H soldeerstations kunnen eenvoudig worden gestapeld op het WTHA 1 hete lucht station, of op elkaar om zo zo weinig mogelijk ruimte in te nemen op uw werkplek.

Weller wt-romex-6

High Performance

De WT series soldeerstations zijn geschikt om één soldeerbout aan te sluiten en zijn leverbaar in twee vermogens, 90 W en 150 W, neem contact met ons op voor advies welk station voor uw applicatie de beste keuze is.

Weller wt-romex-7

“Backwards Compatibility”

Alle soldeerbouten van de WSD en WD soldeerstations kunnen worden aangesloten op deze nieuwe WT series, met uitzondering van de zogenaamde micro soldeerboutjes.

Weller wt-romex-8
 Bekijk de WT series in onze webshop. Bekijk de Weller catalogus!.

Bekijk hieronder een korte filmimpressie over de diverse mogelijkheden van de nieuwe WT series.

heeft u vragen of wilt u deze nieuwe stations eens gedemonstreerd zien neemt u dan gerust even contact met ons op via het contact formulier hieronder of via een van onze contact pagina.


  (NL) In het geval u vragen heeft over dit artikel of meer informatie wenst vult u eenvoudig onderstaande formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op."
  (UK) In case you have any question related to this article or just would like to have more information, simply fill in the form below and we will contact you as soon as possible."


  Romex hi-res-logo-transp

  Print Friendly, PDF & Email
  Romex nieuwsbrieven
  Romex informeert.

  Schrijf je in als abonnee om regelmatig onze
  informative nieuwsberichten te kunnen ontvangen.

  Selecteer uw interesse.

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  Romex BV is toeleverancier voor de elektronica industrie.

  Comments are closed.