Romex B.V. 
Remmerden 5,
Tel: +31-(0)317-398787 
E-Mail ;
info@romex.nl 
Website ;
www.Romex.nl
Standnummer 8D015


Romex B.V. Al bijna 50 jaar "DE" Toeleverancier voor de elektronica industrie.

Romex B.V. is dit jaar ook weer aanwezig, in Hal 8 stand D015 op Electronics & Automation 2013 , welke wordt gehouden van 28 tot 30 Mei in de Jaasrbeurs te Utrecht. Heeft u zich nog niet aangemeld klik dan snel hier voor gratis toegang. 

Lezing over DFT (Design For Testability).

Peter van Oostrom  geeft op donderdag ochtend 30 Mei een lezing bij het seminar: Reliability. Testbaarheid van uw PCB ontwerp, van groot belang voor de kwaliteitsborging van uw product. 

Om ervoor te zorgen dat een elektronisch eindproduct betrouwbaar wordt getest zodat het uw klant, 100% werkend bereikt, is van groot belang. Het initiële printplaatontwerp is hierbij van grote invloed. In deze presentatie gaat de spreker in op de do’s en don’ts bij het ontwerp van uw PCB en de gevolgen voor de testbaarheid. Er wordt tevens ingegaan op de verschillende beschikbare testtechnieken en de voor en nadelen ervan.

Meer over de andere lezingen, klik hier.

Het gadget van E&A 2013 heet HELIOS. 

Romex is ook nu weer actief betrokken geweest bij het testen van het Gadget dat ook dit jaar weer wordt gemaakt door een aantal deelnemers aan de tentoonstelling.
Dit jaar heeft Romex een zogenaamde SmartFixture opgebouwd en geleverd waarmee het door KIT Engineering ontwikkelde en het door PAGE geproduceerde gadget, HELIOS, volledig Automatisch op is getest. Het hart van deze SmartFixture wordt gevormd door een zogenaamd YAVPack. In dit YAVPAck zit een nieuw ontwikkelde module, YAV90JTAG genaamd welke samen met de door Transfer en JTAG Technologies geleverde software uiteindelijk een hoge testdekking realiseert voor het Helios gadget met maar één, op het gadget aanwezig, Boundary Scan component. Maar middels de Provision software van JTAG technology en de 6TL Engineering YAV90JTAG kon de boundary scan dekking van de gehele PCB sterk worden vergroot. Meer over de techniek erachter kunt u
vinden in deze PDF, op  www.testprobes.nl  of natuurlijk op onze stand 8D015. U kunt u deze testopstelling zelf bekijken als onderdeel van de LIVE Productie lijn welk op de E&A 2013 staat opgesteld en welke ook Live Gadgets produceert.

Alles van Weller op stand 8D015.

Voor Weller soldeer gereedschappen is Romex al jaren de meest belangrijke leverancier voor de Benelux. Veel van de Weller stations worden uit voorraad geleverd. 

Op onze stand 8D015 zijn onze specialisten aanwezig om de Weller oplossingen aan u te demonstreren en eventuele vragen te beantwoorden.

Klik ook op de afbeelding om een korte
video impressie te zien van de laatste nieuwe WX stations.

De laatste weller catalogus 2013 is ook digitaal te bekijken op www.testprobes.nl/weller.  

Over het testen van de Helios  hebben wij een kort filmpje gemaakt welke duidelijk laat zien hoe het Helios Gadget door de SmartFixture automatisch wordt getest. Bekijk onze video door op de afbeelding te klikken.

Nieuwe Alliance series van VIKING.

Viking heeft een nieuwe lijn ESD veilige werkplekken geïntroduceerd. Deze werkplekken zijn robuust en te gelijk elegant vorm gegevens. Een groot aantal opties, waaronder hoogte verstelling, aansluit balken en, verlichting- systemen De verschillende tafels zijn eenvoudig te koppelen om zo voor iedereen de juiste oplossing te kunnen bieden tegen een zeer concurrerende prijs. Vraag onze specialisten naar een demonstratie en kom de tafels zelf bekijken op onze stand 8D015. De Viking catalogus kunt u hier downloaden.

Wie is Romex B.V.

Romex B.V. is een gespecialiseerde distributeur van test- en meetapparatuur voor elektronica, soldeer en reparatie hulpmiddelen, ESD en Cleanroom materialen en kleding van internationale topmerken als Weller, Bata, Everett Charles, Henkel, Loctite, Multicore, Virginia Panel Corporation, Excelite, vapextech, 6TL Engineering en andere.  
Wij verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door tijdens het volledige traject ondersteuning en support te bieden vanaf de aanvraag tot de levering en installatie.

Als u informatie van Romex BV niet langer wenst te ontvangen laat u ons dit dan weten door u hier af te melden!!!!

Copyright 2013 Romex BV. All Rights Reserved. More information on www.romex.nl