Romex B.V. 
Remmerden 5,
Tel: +31-(0)317-398787 
E-Mail ; info@romex.nl 
Website ; www.Romex.nl

In deze nieuwsbrief 
1) de 6TL-08 universal functioneel testplatform
2) Speciale connectoren van ECT
3) Nieuw
fastATE YAV90070 programmeerbare voedingsmodule

April 2014

Romex BV
Powered by Conduit Mobile

Het 6TL-08 Compact testplatform wordt volwassen

Nieuw! de 6TL-08 Universal

De 6TL-08 is een ideaal universeel testplatform waarbij testfixture en meetelektronica is geïntegreerd in één compacte behuizing. Door het gebruik van de 6TL fastATE technology is de 6TL-08 uitermate modulair en flexibel in zijn configuratie en gebruik. Of het nu gaat om een eenvoudige verificatie tester of een geavanceerd op PXI gebaseerde functionele tester het is allemaal mogelijk binnen het 6TL-08 concept. Ook beginnen met een eenvoudige 6TL-08 Basic, welke is te programmeren via Excell, en later uitgroeien naar een 6TL-08 premium welke te programmeren is via bijvoorbeeld Labview of Testsand, is geen probleem. 

Deze week werd er een nieuwe versie van de 6TL-08 geïntroduceerd genaamd 6TL-08 Universal. Dit, in de bases, zeer complete testsysteem bevat net als alle 6TL-08 uitvoeringen, een ingebouwde wissel cassette fixture met een zeer betrouwbare VPC 90 series compatibele Mass Interconnect Interface in één compacte behuizing.

Het hart van de fastATE 6TL-08 Universal is een ingebouwde controller en meetunit welke u de beschikking geeft over een functie generator, 2 kanaal “mixed signal” scoop, logic analyzer, programmeerbare DC Power supply, 64 kanaals, 2 draads, MUX en 8 digitale I/O's in één compacte unit. Daarnaast is in de systeembehuizing en interface nog voldoende ruimte aanwezig voor extra instrumentatie, programmers, switching etc.

Door gebruik te maken van een VPC 90 series compatibele Mass Interconnect Interface is er plaats voor in totaal 8 fastATE YAVmodules. Omdat deze YAVModules direct in de interface worden gemonteerd is het systeem eenvoudig en snel uit te breiden met nieuwe functionaliteit. De 6TL-08 Universal is al te koop inclusief de genoemde functionaliteit vanaf € 14.500,-- en is programmeerbaar via bijvoorbeeld Labview. Er is al een 6TL-08 basic vanaf € 5.999,--

Een Fixture cassette is niet inbegrepen.   Download hier de brochure van de nieuwe 6TL-08 Universal.


ECT heeft een nieuwe strip connector ontwikkeld op basis van de zeer betrouwbare CP-059 serie Pogo testprobes. De connectoren kunnen vrij worden samengesteld in één of twee rijen met een vrije keuze in het aantal kolommen. 

Er zijn diverse standaard lengtes van probes beschikbaar voor zowel on-board als "trough hole" montage. Vraag Romex naar de beschikbare standaard uitvoeringen. 

Mocht de door u gewenste lengte en uitvoering er niet bij zitten, kan altijd een special op maat gemaakte uitvoering worden aangeboden. 

Door gebruik te maken van een standaard verend pogo contact zijn deze connectoren uitermate geschikt in omgevingen waar vibratie en betrouwbaarheid een belangrijke rol spelen. Typische toepassingen zijn mobiele telefoons, tablets, computers, laadstations, batterij contacten, board to board connector modules, medische en militaire connectoren en voor betrouwbare toepassingen in de automobiel- en luchtvaartindustrie.  
Download hier de brochure.


The fastATE YAV90070 is de laatste nieuwe toevoeging aan het 6TL modulaire fastATE concept.

Doordat dit programmeerbare voedingsmoduul direct in de VPC 90 series Mass interconnect Interface gemonteerd kan worden zijn de voedingsspanningen direct aan de interface beschikbaar zonder extra kabels. Dit maakt integratie snel en eenvoudig en spaart veel ruimte.
Ingebouwd in de YAV90070 is een voorziening waarmee u veilig de UUT (Unit Under Test) van spanning kan voorzien. In het geval van een sluiting op de UUT (sterk oplopende stroom) zal direct de voeding weer worden afgeschakeld en een storingsindicatie volgen. Dit is een proces van enkele milliseconden. Daarnaast beschikt de YAV90070 ook over twee aansluiting aan de interface zijde waarop loads of extra externe voedingen kunnen worden aangesloten en onder programma controle kunnen worden aan of afgeschakeld. Een aanwezige shunt zorgt ervoor dat ook hierbij eenvoudig de stroom opname bewaakt en gemeten kan worden.  Er zijn twee programmeerbare uitgangen beschikbaar van 5-20 V 6A welke tevens in serie kunnen worden geschakeld tot één kanaal van 5-40V of in serie tot 12Ampère. Een derde kanaal biedt een programmeerbare uitgang van 1,5 tot 6V, 6A.
Download hier meer informatie.


6TL FastATE technology enable test system engineers to build up their ATE test system  up to 70% faster .

Zoekt u brochures over dit onderwerp kijk dan op www.testprobes.nl onder "documentatie download"

Wie is Romex B.V.

Romex B.V.
is een gespecialiseerde distributeur van test- en meetapparatuur voor elektronica, soldeer en reparatie hulpmiddelen, ESD en Cleanroom materialen en kleding van internationale topmerken als Weller, Bata, Everett Charles, Henkel, Loctite, Multicore, Virginia Panel Corporation, Excelite, vapextech, 6TL Engineering en andere.  
Wij verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door tijdens het volledige traject ondersteuning en support te bieden vanaf de aanvraag tot de levering en installatie.
                    Bekijk ook onze introductievideo.

Als u informatie van Romex BV niet langer wenst te ontvangen laat u ons dit dan weten door u hier af te melden!!!!

Copyright 2014 Romex BV. All Rights Reserved.     More information on www.romex.nl