Romex B.V. 
Remmerden 5,
Tel: +31-(0)317-398787 
E-Mail ; info@romex.nl 
Website ; www.Romex.nl

Virginia Panel Corporation

WireVPC's Engineering team heeft een nieuw 150 Amp contact ontwikkeld voor high power testapplicaties. Dit contact kan in een 4 positie iCon module of in een 6 positie 90 Series module worden geplaatst. Beide modules hebben een ingebouwde interlock welke voorkomt dat er spanning op de contacten komt voordat deze volledig zijn gesloten.

Meer informatie over deze nieuwe 150Amp contacten en modules zijn op aanvraag  te verkrijgen via Romex BV. 

Redesigned 9025Als gevolg van vragen en wensen uit de markt  heeft VPC eens goed naar het ontwerp van zijn populaire 9025 series receiver gekeken en deze op verschillende plaatsen verbeterd.  Naast een modernere uitstraling en een gereduceerd gewicht hebben deze nieuwe receivers ook nieuwe mechanische voordelen. Alle versies van de nieuwe 9025 receivers vereisen tot 30% minder kracht bij het verbinden van de ITA met de receiver.
De "9025 slide mount" heeft door de nieuwe positie van de "slides" een 1U lagere inbouwhoogte.      Meer informatie>>>>
6TL heeft op de NIWeek in Austin Texas zijn nieuwe FastATE concept geïntroduceerd. Met dit unieke concept bieden zij iedereen die testsystemen ontwikkeld, intelligente modules die allemaal keer op keer terugkerende handelingen samenbrengt in één bouwblok. Met deze verschillende bouwblokken is vervolgens een compleet test systeem op te bouwen met wel tot 70% tijdsbesparing. Bekijk hier wat er zoal op de NIWeek werd getoond>>>>>. 9025TR UpdateDaarnaast biedt de 9025TR versie met 20"tafel een nieuw ontworpen handle welke zowel aan de rechter als aan de linkerzijde van de receiver gemonteerd kan worden. meer informatie>>>

9025 Rack Mount PN- 310 104 420
9025 Slide Mount PN- 310 104 437
9025TR 20" Tafel  PN- 310 104 435
Romex BV kent u allemaal van Weller soldeerapparatuur (weller.nl), ESD (esd.nl) en cleanroom (cleanroom.nl) producten. Maar Romex heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als innovatieve en betrouwbare leverancier van Test systemen en toebehoren (testprobes.nl) met name als het gaat om het leveren van zowel testfixture kits als turn-key testfixture oplossingen voor eenvoudige testopstellingen en voor de meest complexe applicaties. Romex heeft altijd de juiste oplossing voor uw test probleem en levert al jaren zeer goede mechanische en vacuüm testfixtures voor zowel InCircuit test als Functionele testoplossingen. Alle Fixtures zijn altijd scherp geprijsd en leverbaar als stand-alone oplossing maar ook voor de meest gangbare ICT testsysteem interfaces als ook voor diverse Mass Interconnect interface systemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.   Meer Informatie>>>>

Functionele Testfixture met VPC G12 Interface (links) en een In-circuit testfixture met Agilent 3070 interface (rechts).

Ook mechanische fixtures en fixture kits zijn via Romex leverbaar in diverse uitvoeringen, met of zonder interne interface of testelektronica. zie ook Video>>>>>>>
Klik op bovenstaande tabel voor meer informatie in PDF formaat.

Zoekt u brochures over een onderwerp kijk dan op www.testprobes.nl onder "documentatie download"

Wie is Romex B.V.

Romex B.V.
is een gespecialiseerde distributeur van test- en meetapparatuur voor elektronica, soldeer en reparatie hulpmiddelen, ESD en Cleanroom materialen en kleding van internationale topmerken als Weller, Bata, Everett Charles, Henkel, Loctite, Multicore, Virginia Panel Corporation, Excelite, vapextech, 6TL Engineering en andere.  
Wij verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door tijdens het volledige traject ondersteuning en support te bieden vanaf de aanvraag tot de levering en installatie.
                    Bekijk ook onze introductievideo.

Als u informatie van Romex BV niet langer wenst te ontvangen laat u ons dit dan weten door u hier af te melden!!!!

Copyright 2013 Romex BV. All Rights Reserved.     More information on www.romex.nl