Testprobes via de website van Romex nu eenvoudig zoeken en bestellen via www.testprobes.nl .


De nieuwe WELLER Catalogus 2012 is uit !!

Deze staat ook deze keer weer vol innovatieve producten op het gebied van solderen, de-solderen, afzuigen, gereedschap en reparatiesystemen. Vraag hem aan via onze administratie of bekijk hem Online.


Klik op de afbeelding om de catalogus te bekijken
.

De 6TL Smartfixture.
de betaalbare functionele testoplossing.

Een YAVPack is een ideale oplossing voor bedrijven die hun producten op een professionele manier elektrisch willen testen zonder daarvoor een duur functioneel testsysteem te moeten aankopen. 
Een YAVPack in een standaard Testfixture vormt een zogenaamde SmartFixture. Deze SmartFixture is een volledig functioneel testsysteem welke met NI labview geprogrammeerd kan worden. Echter voor ontwikkelaars, EMS of andere elektronica bedrijven welke niet de kennis in huis hebben, heeft 6TL Engineering een software ontwikkeld welke het mogelijk maakt tot 100 teststappen in het YAVPack te programmeren via MS-Excel. Deze MSES software is voor iedereen die gewend is met een DMM (Digitale MultiMeter) verificatietesten uit te voeren eenvoudig te programmeren.
meer info klik op de afbeelding

Klik op de afbeelding voor meer informatie via www.testprobes.nl/smartfixtures.

Wist u dat Romex naast ESD en Cleanroom ook uw partner is voor test-, meet- en Reparatiehulpmiddelen?

Bekijk hier de presentatie.

Romex levert ook testmallen, testprobes en complete testoplossingen voor zowel ICT als FCT test bekijk de presentatie door op de afbeelding te klikken, of bezoek www.testprobes.nl

Hoe eenvoudig het YAVPack te programmeren is in MS-Excel, kunt u zien in onderstaande video.

Bekijk de video.

Ieder YAVPack of SmartFixture kan worden geprogrammeerd met behulp van de meegeleverde drivers in bijvoorbeeld LabView maar voor de meest voorkomende taken heeft 6TL programmeren via Excel ontwikkeld, eenvoudig, goedkoop en snel.
meer informatie ook via
info@romex.nl 

Copyright 2012 Romex BV.  All Rights Reserved.    More information on www.romex.nl                     Mei 2012.