Romex B.V. 
Remmerden 5,
Tel: +31-(0)317-398787 
E-Mail ; info@romex.nl 
Website ; www.Romex.nl


2014 catalogus van ECT

Probes, testpennen, Pogopennen, prikpennen allemaal benamingen voor één en het zelfde onderdeel welke in testmallen zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen de te testen printplaat en de uiteindelijke meetelektronica. 

Naast gebruik in testfixtures worden testprobes ook veel gebruikt in allerhande andere toepassingen als connectoren, laders, contacten, interfaces etc.
Testprobes zijn een belangrijk onderdeel van een goed werkende testfixture een goed en vooral stabiel en betrouwbaar contact is daarbij van groot belang. Everett Charles Technology (ECT) is als jaren een van werelds grootste en meest toonaangevende fabrikanten van testprobes. Speciaal voor loodvrije applicaties ontwikkelde zij de LFRE reeks met een gepatenteerde extra harde en gladde plating welke een langdurig betrouwbaar contact garandeert. Meer over deze en alle andere testprobes kunt u vinden in de nieuwe 2014 catalogus van ECT. meer dan 118 pagina's informatie en applicatievoorbeelden 

Download de laatste ECT 2014 catalogus.
Klik op de afbeelding om de nieuwe ECT 2014 catalogus te downloaden.

6TL FastATE  

6TL-08 Entry level test solution.

Download de 6TL-08 documentatie!
Klik op de afbeelding om de 6TL-08 brochure te downloaden.

De nieuwe 6TL-08 is gebaseerd op het revolutionaire FastATE concept van 6TL Engineering en hiermee geheel klaar voor de toekomst. Het is de ideale testoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die een betrouwbaar en flexibel testsysteem zoeken dat in staat is alles te testen, van laagspanning tot 3Kv of van eenvoudig digitaal of analoog tot hoog frequent, het concept is er klaar voor.

Doordat het systeem gebruik maakt van een VPC compatibele Mass Interconnect interface en een eenvoudig verwisselbare cassette is het omschakelen van de ene testapplicatie naar de andere eenvoudig en snel te realiseren. De automatische herkenning van de cassette zorgt er vervolgens voor dat direct het juiste testprogramma wordt geladen en het systeem klaar is om gebruikt te worden.

In de eenvoudigste uitvoering, basis prijs € 7.500,00, kan het systeem snel worden geprogrammeerd in MS-Excel. In de Advanced versie beschikt het systeem over een ingebouwde PC en is programmeren via uw eigen software of labview / Teststand mogelijk. De Plus versie is verder nog voorzien van een ingebouwd PXI rack voor het toevoegen van meer complexere meetinstrumentatie.

 

Dino Lite inspectiesystemen nu via Romex BV

Dino-Lite biedt een volledige serie, tegen elektrostatische ontladingen (ESD) beveiligde, digitale microscopen en accessoires, specifiek ontworpen voor de behoeften van de elektronica industrie.
De robuuste aluminium behuizing van de ESD-veilige microscoopmodellen produceert geen significante statische elektriciteit. De speciale ESD-veilige standaarden zijn afgewerkt met een speciaal samengestelde ESD-veilige coating, ontwikkeld voor omgevingen met gevoelige elektronica. Dit maakt de Dino-Lite een veilig en essentieel gereedschap voor een ieder in de elektronica-industrie, voor inspectie, kwaliteitscontrole, herbewerking/reparatie, of precisie montagetaken
.

De geïntegreerde, volledig instelbare polarisator vermindert reflectie van de LEDs die kan optreden, wat kraakheldere beelden van hoge kwaliteit oplevert. Verschillende modellen bieden een grote werkafstand, wat werken onder de microscoop mogelijk maakt. Met de Microtouch opnamefunctie kunnen eenvoudig foto's worden gemaakt, door simpelweg de sensor op de microscoop aan te raken.
Direct kopen via onze webshop!!


Klik op de afbeelding om de Dino-Lite ESD brochure te downloaden.


Mass Interconnect interface, een must voor ieder elektronica testsysteem.


Klik op de afbeelding om VPC catalogi te downloaden.

Een goede, betrouwbare interface tussen uw meetinstrumentatie en de uiteindelijke UUT (Unit Under Test) is van groot belang.
Standaard connectoren zijn hiervoor ongeschikt simpelweg omdat ze op de lange duur, vaak al na minder dan 200 keer maken en verbreken niet meer een betrouwbare verbinding vormen voor uw meetsignalen. Het gevolg foute en onnauwkeurige metingen die de ene keer wel en de volgende keer niet voorkomen. Dit is de grootste bron van ergernis voor iedere testoperator en heeft tot gevolg onnodige afkeur, onbetrouwbare resultaten en oplopende kosten.

VPC (Virginia Panel Corporation) is marklijder op het gebied van Mass Interconnect systemen. Deze interface systemen zijn beschikbaar voor ieder testsysteem of testfixture, groot of klein, veel of weinig I/O. Alle VPC systemen geven gegarandeerd geen verlies van signaal kwaliteit gedurende minimaal 20.000 maak en verbreek cycli. Dit leidt tot een enorme verbetering in de betrouwbaarheid van uw gehele testsysteem.

Zoekt u brochures over een onderwerp kijk dan op www.testprobes.nl onder "documentatie download"

Wie is Romex B.V.

Romex B.V.
is een gespecialiseerde distributeur van test- en meetapparatuur voor elektronica, soldeer en reparatie hulpmiddelen, ESD en Cleanroom materialen en kleding van internationale topmerken als Weller, Bata, Everett Charles, Henkel, Loctite, Multicore, Virginia Panel Corporation, Excelite, vapextech, 6TL Engineering en andere.  
Wij verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door tijdens het volledige traject ondersteuning en support te bieden vanaf de aanvraag tot de levering en installatie.
                    Bekijk ook onze introductievideo.

Als u informatie van Romex BV niet langer wenst te ontvangen laat u ons dit dan weten door u hier af te melden!!!!

Copyright 2014 Romex BV. All Rights Reserved.     More information on www.romex.nl