Romex B.V. is verhuisd naar een nieuwe locatie.

Romex B.V. is verhuisd.

(Romex B.V. has moved to a new building and location)

Sinds 1969 is Romex gevestigd aan de Remmerden 5 in Rhenen. In al die jaren is er regelmatig verbouwd, bijgebouwd en gemoderniseerd, maar uiteindelijk zijn we na 48 jaar toch uit ons jasje gegroeid. 

Romex Autoweg 26 Rhenen

Romex B.V. Autoweg 26, 3911 TK, Rhenen (Netherlands).

Romex is daarom trots te kunnen mededelen dat wij zijn verhuisd en onze intrek hebben genomen in een mooi nieuw bedrijfspand, gelegen aan de Autoweg 26, ook in Rhenen. 
Een modern nieuw onderkomen wat geheel voldoet aan de laatste stand van de techniek. Zo wordt het nieuwe onderkomen verwarmd met behulp van een warmtepomp en is het dak volledig voorzien van zonnepanelen t.b.v. onze eigen energiebehoefte en voor het o.a. groen laden van onze elektrische of hybride voertuigen of die van onze gasten.

Het magazijn wordt volledig opnieuw ingericht zodat Romex uw opdrachten nog efficiënter en sneller kan verwerken. Ook is er ruimte gereserveerd voor een moderne showroom waar onze producten kunnen worden bekeken en waar wij tevens producttrainingen kunnen verzorgen.

(Since 1969 Romex was located at the Remmerden 5, in Rhenen, The Netherlands. We are therefore proud to announce that we have moved to a new building at the Autoweg 26, 3911 TK, also in Rhenen the Netherlands.) 

Een korte impressie van ons nieuwe pand.

Volledig operationele cleanroom.

Naast bovengenoemde faciliteiten heeft Romex ook geïnvesteerd in een volledig operationele cleanroom, inclusief kledingsluis en volledig ingericht met onze eigen cleanroom producten. Ten eerste bedoeld om onze klanten te laten zien wat Romex, als cleanroom leverancier, te bieden heeft, maar ook om deze ruimte aan te kunnen bieden aan onze klanten. Onze cleanroom voldoet aan ISO Klasse 6.
Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u eventueel zelf uw assemblages of reparaties aan electronica wilt uitvoeren maar dat deze werkzaamheden nog geen investering in een volledige cleanroom rechtvaardigen. Geen probleem! Ook hiervoor bent u bij Romex aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid tot het huren van onze cleanroom. Dit kan al van een dagdeel, tot een week of wellicht langer. Dus als u tijdelijk werkzaamheden moet verrichten die een ISO klasse 6,7, of hoger, cleanroom vereisen, neemt u dan contact met Romex op voor de mogelijkheden.

Wat natuurlijk niet gaat veranderen zijn onze klantgerichte aanpak, onze mensen met de jarenlange ervaring en kennis, de bekende productlijnen voor ESD, Cleanroom, Solderen, Test & Measurement en onze gewaardeerde service.

Graag ontvangen wij u in ons nieuwe moderne bedrijfspand aan de Autoweg 26, 3911 TK, in Rhenen

Door de verhuizing zijn wij 14 t/m 18 mogelijk moeilijk te bereiken onze excuses voor het eventuele ongemak.  
(Due to moving it will be difficult to reach us between the 14th and 18th Sept. our apologies for the inconvenience this might cause you)

Ons nieuwe bezoek- en afleveradres;

(Our new Location address);

Nieuwe locatie

Klik om te vergroten. (Click to enlarge)

Romex B.V.
Autoweg 26
3911 TK,  Rhenen
(The Netherlands). 

Vind ons (find us) in Google Maps!!

De overige adresgegevens blijven onveranderd. (All other details will remain the same.)

Postadres;
P.O. Box 129
3910AC  Rhenen (The Netherlands).

Phone: +31-(0)317 398 787
Fax     : +31-(0)317 398 780
E-mail: Info@Romex.nl
Website : www.romex.nl  of voor testen en meten www.testprobes.nl.


Romex hi-res-logo-transp

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.