E&A 2015, e-brace project.

Romex op de E&A

Romex doet mee aan de Life Productielijn. U kunt ons vinden in Hal 8 op stand B062.

De e-brace, het wearable gadget van ontwikkelaar Metatronics moet de grote publiekstrekker worden van de beurs Electronics & Automation. 2.000 bezoekers gaan met een wearable gadget naar huis en een groot deel van de gadgets worden live op de beurs geproduceerd. Op de beurs registreert de gadget hoeveel handen er zijn geschud en met wie. Thuis aangekomen kan de Arduino gebaseerde gadget gebruikt worden voor bijvoorbeeld slimme kleding.

e-brace prototype van het Beursgadget.

e-brace prototype van het Beursgadget.

Cassette met Icon Interface.

testcassette met Icon Interface.

Voor dit e-brace gadget levert Romex samen met Transfer (Test Software) en TBP (Basis Testsysteem) het volledige functionele testsysteem. Op dit testsysteem wordt het e-brace gadget volledig getest op functionaliteit en eventuele productiefouten. Tevens wordt het Gadget van firmware voorzien en geprogrammeerd op dezelfde testopstelling.

Romex levert hiervoor een volledige testcassette inclusief alle Mass Interconnect interface modules van VPC en bekabeling. Romex verzorgt ook het boren en plaatsen van de receptacles en testprobes en het bedraden naar de cassette van de probes naar de Mass Interconnect interface samen met MG-Products.

Schrijf je gratis in voor een bezoek aan de electronics and Automation door op deze link te klikken.


Romex hi-res-logo-transp

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.