Romex op de Electronics & Automation 2015

Romex op de E&A

Ook dit jaar is Romex weer met een stand en als deelnemen aan  het seminar, wat kan er virtueel in de elektronicaketen,  aanwezig op de electronics & automation  van 2 t/m 4 juni 2015 in de jaarbeurs te Utrecht.  U kunt Romex vinden in Hal 8 stand 8B062.
Een bezoek aan het seminar en de beurs is gratis meld u snel aan via de knop onder aan deze pagina.

Wat kunt u allemaal zoal verwachten bij Romex.

Naast alles voor ESD, Cleanroom en Solderen (Nieuwe 12 maanden, buiten de koelkast, houdbare soldeerpasta) tonen wij u de volgende testen en meten gerelateerde producten.

 • 6TL-08

  6TL-08 met PXI-rack

  De 6TL-08 een compact universeel functioneel, in-circuit of combinatie testsysteem compleet met Mass Interconnect interface tussen de meetelektronica en de wissel cassette die per te testen printplaat noodzakelijk is. De wisselcassette is bij dit systeem zo eenvoudig mogelijk gehouden zonder afbreuk te doen aan flexibiliteit en nauwkeurigheid. Doordat het systeem is opgebouwd rond het 6TL fastATE testconcept is het systeem eenvoudig uit te breiden en aan te passen aan de eventuele wensen in de toekomst. Het gehele systeem is modulair opgebouwd en dankzij de VPC Mass Interconnect interface niet alleen zeer betrouwbaar maar ook zeer flexibel. Kom naar onze stand en overtuig uzelf.

 • Mechanische testadaptoren.

  Mechanische testadaptoren.

  Functionele testfixtures en In-circuit testfixtures. Voor het snel en betrouwbaar contacteren van een printplaat welke u In-circuit of Functioneel wilt testen is een goede testfixture onmisbaar. Deze zorgt voor een betrouwbaar contact met de UUT (Unit Under test) en maak het testen, programmeren, debuggen en verifiëren van uw printplaat eenvoudig. Romex levert losse testfixture kits die u geheel zelf kunt opbouwen, boren, voorzien van probes en receptacles en bedraden maar ook volledig uitgebouwde fixtures op klanten specificaties. Voor In-Circuit test is het mogelijk om volledig automatisch een fixture samen te stellen en te bouwen voor ieder merk testsysteem, met behuilp van de data uit uw IN-Circuit tester binnen 10-12 werkdagen.

 • CSP-40A-probe

  CSP-40 (klik & vergroot)

  Testprobes voor gebruik in testfixtures en voor vele andere toepassingen waar een betrouwbaar verend contact noodzakelijk is. Romex  levert deze van het fabrikaat ECT. ECT is s’werelds grootste producent van testprobes. Dankzij innovatieve ontwikkelingen als de POGO Bal en fasttite ook qua betrouwbaarheid en kwaliteit toonaangevend. Naast de standaard Pogo probes zijn er ook speciale probes ontwikkeld voor het betrouwbaar contacteren van loodvrij gesoldeerde printen. Daarnaast zijn er speciale probes voor het contacteren van batterijen en voor hoog frequent toepassingen zoals de nieuwe CPS-40 tot 6 GHz, lees hier meer over deze HF-Probe.

 • ICT-tester-overview-Romex.

  ICT testers. (klik & vergroot)

  De MTS-30 compacte, 19″ In-Circuit tester van DigitalTest. Deze compacte en krachtige tester beschikt over alle harware en software features welke ook voor alle grote In-circuit testers van Digital test beschikbaar zijn. De enige beperking is het totale aantal testpunten van 1024. Maar dankzij de krachtige Cite en C-link software is deze tester eenvoudig te programmeren en zeer flexibel. Binnen het fastATE concept van 6TL wordt deze tester gebruikt om bijvoorbeeld een combinatie tester op te bouwen welke zowel ICT and FCT testen kan uitvoeren.

 • Software-overview-Romex

  C-link (klik & vergroot)

  Cite en C-link software platform voor snel en optimaal programmeren van een in-circuit testsysteem. Deze software leest uw CAD data en BOM data in en genereert vervolgens volledig automatisch voor iedere In-Circuit tester de benodigde input files voor de APG (Automatische Programma Generator). tevens kunt u C-link uw fixture volledig virtueel opbouwen en bedraden zodat als alles in order is bevonden door de software u direct alle benodigde data voor het bouwen en bedraden van uw fixture. Over dit onderwerk wordt ook een seminar georganiseerd waarin Peter van Oostrom van Romex u dit principe van virtueel fixturing zal uitleggen. bekijk hier het volledige seminar programma en meld je direct aan voor een gratis bezoek via de knop onderaan deze pagina.

 • HighSpeed

  Nieuw V-tac (klik & vergroot)

  VPC Mass interconnect systemen. Een betrouwbare en flexibele interface tussen uw meetelektronica en uw testfixture is in een productie tester een onmisbare feature. Het verhoogt de betrouwbaarheid, levensduur, flexibilitiet en kwaliteit van uw gehele testsysteem. Romex heeft veel ervaring met de Mass Interconnect Systemen van VPC en beschikt over veel kennis op dit gebied. Op de beurs tonen wij naast de vele mogelijkheden welke VPC u biedt ook de nieuwe high speed (tot 12Gbps) en High Current (tot 160Amp) contacten van VPC.

 • PXI + MIC + 6TL = fastATE

  fastATE (Klik & vergroot)

  FastATE van 6TL is een concept voor engineers die zelf een testsysteem willen bouwen. Voor engineers is er niets leuker dan engineering. Maar dit is niet altijd verstandig. Vaak ontbreekt de basiskennis en ervaring en ontstaat er een groot gevaar in de vele valkuilen te stappen bij het ontwikkelen van een testsysteem. Doe waar u goed in bent en laat u ondersteunen en voorlichten over zaken die u normaal gesproken nooit doet. fastATE is een techniek die u als engineer in staat stelt een ideaal test systeem te construeren zonder het gevaar van de vele valkuilen. Het fastATE concept bestaat uit vele modules waardoor de opbouw van een testsysteem net zo eenvoudig wordt als iets bouwen met Lego. Wij leggen u graag uit hoe dit werkt. Nieuwsgierig geworden kijk dan voor meer informatie op onze website.

 


Romex hi-res-logo-transp

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.