Viking ESD Meubilair.

Robot-+-hand+ESD

Antistatisch en ESD (Electro Static Discharge) veilig ,is een van de meest besproken en belangrijke onderwerpen bij de hedendaagse fabricage, verwerking en reparatie van elektronische printplaten en apparaten en waaraan terecht strenge eisen worden gesteld, niet in de minste maten bij ESD meubiliar.

ESD meubilair

ESD veilige werkplek. (Klik op de afbeelding om deze te vergroten)

Een van de cruciale eisen gesteld aan antistatische meubels is dat ze geleidend zijn om zo een eventuele statische lading veilig te kunnen afvoeren en in het bijzonder beschikken over slijtvaste ESD veilige en dus geleidende tafelbladen. Daarnaast moeten ze natuurlijk tevens ergonomisch verantwoord ontworpen zijn om ervoor te zorgen dat u plezierig en verantwoord uw werkzaamheden kunt uitvoeren.
Romex levert al vele jaren ESD veilig meubilair van Viking.  Viking meubelen worden gefabriceerd volgens de hoogste standaarden en maken gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ESD veilige materialen. Alle door Romex geleverde ESD Veilige meubelen voldoen aan de internationale norm IEC 61340.
Naast een brede lijn van ESD meubilair, biedt Romex ook een breed scala aan van antistatische ESD veilige producten waardoor we uw gehele productie of werkplaats van A tot Z  kunnen voorzien van alle benodigdheden ter bescherming tegen ESD schade. Hierbij moet u denken aan ESD-kleding, ESD-schoenen, ESD-opslag en ESD-transportmiddelen, ionisatoren, monitoring en controle-apparaten, ESD-verpakkingen, ESD-karretjes, ESD stoelen, ESD reinigingsmaterialen, ESD kleding, ESD vloer en tafel matten, ESD verpakking, ESD persoonlijke aarding, ESD opbergdozen en ESD test- en meetapparatuur. Daarnaast verzorgt Romex op verzoek ook de benodigde jaarlijkse ESD audit en eventueel benodigde ESD trainingen en opleidingen.

Nieuw!! zijn de Sigma Electric, elektrisch verstelbare ESD werktafels van viking met optionele APP besturing voor optimale gebruiker / tafel beleving.

De viking producten in onze webshop Bekijk ook onze ESD producten katalogus

Meer ESD gerelateerde nieuwsbrieven vindt u hier!!


Romex hi-res-logo-transp

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.