T&M Webshop.

ECT-Romex-bannerWelkom in onze test & Measurement (T&M) webshop.

Op de Romex Webshop vindt u duizenden producten voor de elektronische industrie op het gebied van productie, reparatie, testen, ESD, cleanroom en nog veel meer.  Door op de afbeeldingen hieronder te klikken wordt u doorgestuurd naar de categorie “Test en Meten” op Romex.nl
Onder aan de pagina een overzicht van de beschikbare fastATE producten en hun prijzen. Direct bestellen en kopen is daar niet mogelijk. Bent u geïnteresseerd een de een of andere module voor het bouwen van een testsysteem of op zoek naar een compleet turn-key testoplossing neemt u dan even contact met ons op wij maken graag een afspraak om u uit te leggen welke voordelen de fastATE technology voor u en uw testafdeling kan bieden.

Om volledig gebruik te maken van alle voordelen welke u als geregistreerde klant bij Romex BV heeft, zoals een korting op vele aankopen vanuit de webshop, zichtbaarheid van alle staffels voor bijvoorbeeld onze testprobes en receptacles en een snelle en eenvoudige afhandeling van de door u geplaatste orders, dient u zich hieronder eerst te registreren of direct in te loggen als u al vaste klant bij Romex BV bent.

Webshop T&MRomex hi-res-logo-transp

 

Print Friendly, PDF & Email