WTBR 1000, de soldeerrobot van Weller.

Automatisch solderen met de WTBR 1000 van Weller.

Meer dan een halve eeuw ervaring in solderen en innoveren, neemt Weller mee naar de volgende stap in het bereiken van een nog efficiëntere productie- en kwaliteitsverbetering, de nieuwe WTBR 1000 soldeerrobot.

De WTBR 1000 stelt u in staat om volledig automatisch soldeerverbindingen te maken met een zeer constante kwaliteit en een optimale snelheid. Door zijn hoge flexibiliteit, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en snelheid is de WTB 1000 uw ideale partner.   

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.
 • Hoogste soldeernauwkeurigheid en superieure betrouwbaarheid.

  1. De WTB 1000 is voorzien van Wellers “high performance Technology” soldeergereedschappen welke een consistente kwaliteit van de soldering garandeert.
  2. De automatische soldeertoevoer is zo ontwikkeld dat deze zo dicht als mogelijk bij de soldeertip zit zodat het langste deel van de soldeerdraad wordt getrokken i.p.v. geduwd.
  3. De robuuste en stabiele constructie garandeert dat eventuele ontstane trillingen niet worden doorgegeven aan de soldeertip of het te solderen object.
 • Maximaliseert uw productiviteit en verminderd uw productiekosten.
  1. Een systeem met twee lades zorgt ervoor dat er constant geproduceerd kan worden. Terwijl de robot aan het ene product soldeert kan het andere product worden gewisseld zonder pauze in de productie.
  2. De WTBR 1000 realiseert zo tot wel 50% aan kosten reductie tegenover het met de hand solderen.
 • Eenvoudig te gebruiken en te programmeren software verkort en vereenvoudigd de ontwikkeling van een soldeer programma.
  1. De WTBR 1000 is voorzien van eenvoudig aan te leren en te gebruiken software waardoor u snel en comfortabel met de robot kunt gaan produceren.
  2. Het wisselen van operator / shift is eenvoudig en snel te realiseren in een minimum aan tijd, zonder extra training.
 • Een volledig gesloten werkomgeving voor de Robot met een drievoudig veiligheidssysteem zorgt voor een zeer veilige werkplek.
  1. Door het in de dichte behuizing aanwezige damp afzuigsysteem worden de ontstane soldeerdampen direct afgevoerd en actief gefilterd en garandeert zo een veilige werkomgeving voor uw personeel en een schoon product.
  2. De Ingebouwde tip cleaner zorgt automatisch voor een schone soldeertip en de hoogste kwaliteit soldeerverbinding.                    
De WTBR 1000 Soldeerrobot als tafelmodel, Frame los verkrijgbaar.

Bekijk hieronder ook de video impressie
van de WTBR 1000 Soldeerrobot.


 

Weller WTBR 1000 brochure

Meer informatie kunt u vinden in onze webshop, Romex.nl, door op de afbeelding hiernaast te klikken en zo de brochure van de WTBR 1000 te downloaden of door eenvoudig en snel te reageren via onderstaand contactformulier.
Mocht u ons direct willen bellen, kijk dan even op onze contact pagina voor de gegevens.

Contactformulier voor meer informatie.


  (NL) In het geval u vragen heeft over dit artikel of meer informatie wenst vult u eenvoudig onderstaande formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op."
  (UK) In case you have any question related to this article or just would like to have more information, simply fill in the form below and we will contact you as soon as possible."


  Romex hi-res-logo-transp

   

   

   

  Print Friendly, PDF & Email

  Comments are closed.