WOTS Badge – Test Systeem.

Romex op de Wots

Romex, sponsor van het beursgadget.

Romex is ook deze keer weer een van de sponsoren van de World of Technology & Science (WOTS 2016), die het gratis beursgadget, de WoTS Badge, mogelijk maken. Op de WoTS Badge zit een array van 85 leds waarop een tekst of animatie verschijnt welke de gebruiker zelf kan invoeren op de speciaal daarvoor ontwikkelde app. De badge is alleen gratis voor geregistreerde bezoekers, Gratis aanmelden voor de WoTS kan, door hier te klikken!

Als sponsor heeft Romex de taak op zich genomen om samen met Salland Electronics, welke de WoTS Badge heeft ontwikkeld, en MG-Products de fabrikant van de Testfixture, de test tooling en het functioneel testen en programmeren van de WoTS Badge te verzorgen.

Voor het eenvoudig en betrouwbaar testen en programmeren is een zogenaamde test cassette ontwikkeld welke in een MG-01 mechanische testadapter geplaatst wordt waarin met behulp van verende testpennen, testprobes, contact wordt gemaakt met de te testen Badge. Via deze testprobes wordt automatisch een programmeer apparaat aangesloten om de Badge te kunnen voorzien van de benodigde firmware. ook wordt getest of de Badge kan communiceren via Bluetooth en wordt de Badge voorzien van een unieke code. Via deze unieke code en de in een later stadium te downloaden app kan de gebruiker de Badge voorzien van afbeeldingen en teksten. Uiteindelijk zal de testopstelling bij Azteco Electronincs worden gebruikt om na de fabricage de badges te programmeren en te controleren op hun correcte werking voordat deze worden uitgedeeld aan de geregistreerde bezoekers van de Wots Beurs.

Wots Badge Tester

Werk aan de Testopstelling voor de WoTS Badge bij Salland Electronics.

Om mensen nu al kennis te laten maken met deze oplossing heeft Romex een kort filmpje gemaakt waarin u kunt zien hoe de WoTS Badge wordt geplaatst op de test fixture en vervolgens wordt geprogrammeerd en getest. Dit filmpje kunt u hieronder bekijken.

 
Meer informatie aanvragen of vragen stellen kunt u natuurlijk doen door ons te contacteren, of direct door onderstaand reactieformulier in te vullen.


  (NL) In het geval u vragen heeft over dit artikel of meer informatie wenst vult u eenvoudig onderstaande formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op."
  (UK) In case you have any question related to this article or just would like to have more information, simply fill in the form below and we will contact you as soon as possible."


  Romex hi-res-logo-transp

  Print Friendly, PDF & Email
  Romex nieuwsbrieven
  Romex informeert.

  Schrijf je in als abonnee om regelmatig onze
  informative nieuwsberichten te kunnen ontvangen.

  Selecteer uw interesse.

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  Romex BV is toeleverancier voor de elektronica industrie.

  Comments are closed.