Beste relatie , 

De IsoDry® stikstofkasten van Terra Universal bieden een state-of-the-art technologie om hoogwaardige producten tegen vocht te beschermen. De stikstofkasten zijn inzetbaar in: semiconductor, elektronica, medische en farmaceutische industrie.

De stikstofkasten maken gebruik van een mengmodule, die voortdurend droge stikstof toevoegt aan de kast. Het luchtvochtigheidssysteem is regelbaar en wanneer een deur geopend wordt, activeert het systeem automatisch. De kast wordt gevuld met schone stikstof en het vocht wordt verplaatst. Via een automatische klep wordt de stikstof naar buiten afgevoerd. Als alle compartimenten gesloten zijn, herstelt het systeem zich naar het percentage luchtvochtigheid wat van tevoren is ingesteld. Met de stikstof besparende “low-flow spoeling” wordt, door middel van ventilatoren, de stikstof in de kast meer gelijkmatig en sneller gedistribueerd.

Diverse tests hebben uitgewezen dat dit ontwerp in de diverse omstandigheden van relatieve vochtigheid, een gelijkmatige luchtstroming en een snelle hersteltijd realiseert. De IsoDry® kasten zijn voorzien van stevige RVS (Roest Vrij Stalen) frames op de deuren, een automatische luchtklep per kamer, relatieve vochtigheid sensor, RVS geëlektropolijste roosters en een RVS geperforeerde legplank.

Alle compartimenten in de kast behouden hetzelfde vochtigheidsniveau, binnen de marge van +/- 10% van het ingestelde setpunt. De relatieve vochtigheid monitor/IsoDry® sensor bewaakt het percentage vocht in de kast.

Meer informatie "in het Engels" via onze nieuwspagina, KLIK HIER !!!!!!!

Geïnteresseerd? neem dan contact met Romex op via onze contactpagina.

---

Volledig operationele cleanroom.

In ons nieuwe pand aan de autoweg 26 in Rhenen heeft Romex ook geïnvesteerd in een volledig operationele cleanroom, inclusief kledingsluis en volledig ingericht met onze eigen cleanroom producten. Ten eerste bedoeld om onze klanten te laten zien wat Romex, als cleanroom leverancier, te bieden heeft, maar ook om deze ruimte aan te kunnen bieden aan onze klanten. Onze cleanroom voldoet aan ISO Klasse 6, dus als u tijdelijk werkzaamheden moet verrichten die een ISO klasse 6,7, of hoger, cleanroom vereisen, neemt u dan ook eens contact met Romex op voor de mogelijkheden.

---
Statische lading, groot gevaar in de Cleanroom.

Statische lading, groot gevaar in de Cleanroom.

High-tech industrieën worden geteisterd door een onzichtbare vijand. Statische ladingen zijn ongewenst in een cleanroom Van halfgeleiders tot en met medische hulpmiddelen, zijn de fabrikanten gedwongen om een hoge productkwaliteit te leveren en het gevolg van besmetting, deeltjes of technische fouten niet te accepteren. Vaak kunnen vervuilings- / contaminatieproblemen en schade aan het product in deze sectoren teruggevoerd worden naar problemen …

Meer lezen.

---

Informatieve ESD trainingsvideo van Romex. 

Romex heeft een korte video samengesteld waarin duidelijk wordt uitgelegd wat de gevaren zijn van statische elektriciteit en wat we eraan kunnen doen. Het geheel is ook in een boekje "Eerste hulp bij ontladingen" samengevat. hier als PDF te downloaden.

 Bekijk de video door op de afbeelding hieronder te klikken; 

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de fabricage-, assemblage- en test-processen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u.

Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

---
eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---