ECT-Romex-banner

Met test probes altijd een goed contact.

probes
Testprobes

Test probes, testpennen of verende pennen zoals ze ook wel worden genoemd zijn er in vele maten en vormen voor vele toepassingen en met veel verschillende specificaties. heeft u een applicatie waarin u denkt een verende pen toe te kunnen passen dan bent u bij Bij Romex aan het juiste adres.

Romex heeft heel ervaring met oplossingen voor vele verschillende industrieën waarbij verende contacten een oplossing bieden. Of het nu componenten zijn, speciale connectoren, interfaces of test fixture applicaties met hoge frequenties, data snelheden of stromen, bij Romex hebben wij de juiste interconnect oplossing voor u. Op de kaart hieronder vindt u een overzicht van de meest gebruikte testprobes.

Visit our catalog download page.
Documentation  download.

Wij helpen u graag verder met uw contact vraag en informeren u vrijblijvend over de voor u beste oplossing. Romex levert een groot aantal van de meest voorkomende typen en veerdrukken uit voorraad. Wilt u weten welke test probes, test pennen of verende contacten wij op voorraad hebben kijk dan op onze webshop.


Hieronder vindt u het volledige leveringsprogramma beschikbaar via de ECT website. (Het laden van de  website kan even duren).Romex hi-res-logo-transp