Korte toepassingsvideo.

Romex levert industriestandaard test connectoren, speciale rigide contacteer oplossingen voor in-circuit en functionele testoplossingen.

Deze test connectoren zijn speciaal ontwikkeld voor het contacteren van interface connectoren tests tijdens test.

Een veel voorkomend probleem bij het na productie testen van elektronica is dat men verbinding moet maken met bijvoorbeeld een Lan aansluiting of USB poort.

Dit kan natuurlijk door daarvoor een standaard LAN of USB kabel te gebruiken en deze iedere keer voordat de test begint te verbinden met de PCB en na de test weer te verwijderen. Het probleem is echter dat deze connectoren er niet voor gemaakt zijn om vaker dan 50-150 keer te verbinden of verbreken. Hierdoor slijten zij zeer snel met als resultaat een slechte verbinding of zelf helemaal geen verbinding meer naar verloop van tijd.


Toepassingsvoorbeelden van het gebruik in testopstellingen,   (Klik op de afbeelding om deze te vergroten).


Speciaal hiervoor heet Romex een serie speciaal ontwikkelde interface oplossingen gemaakt van een zeer duurzaam

plastic en goud geplate contacten. Deze pluggen zijn in staat om 5-10000 keer gebruikt te worden zonder dat er problemen kunnen ontstaan met de contacteerbaarheid en kwaliteit van het signaal. Speciaal als er gebruik wordt gemaakt van een pneumatische of mechanische horizontale lineaire contacteer eenheid dan is de levensduur van de connectoren vaak langer dan de “life cycle”van uw product.  Met behulp van onze tools kunnen deze modules eenvoudig in zowel ICT als FCT testfixtures worden ingebouwd en kan het contacteren worden geautomatiseerd.

Het leveringsprogramma omvat alle veel gebruikte typen waaronder Western-Mini RJ-49, USB, USB-Micro, Firewire, Display port, HDMI and TAE. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie.


RJ45+overview
USB+overview

Optioneel zijn er diverse extra mogelijkheden en accessoires voor bovenstaande connector modules leverbaar.

  • Zwevend lager en zelf centrerende bevestigingsblokjes
  • Kabel en connector assembly volgens uw wensen op iedere lengte en met iedere interface
  • Complete pneumatische contacteer unit met terugkoppeling van de contacteer positie.

Special vormen, lengtes en zelf ontworpen connector modules kunnen op aanvraag worden gerealiseerd op klanten specificaties. Vraag Romex naar de mogelijkheden. Zie ook in de afbeeldingen en brochures hieronder.

RJ-45 Western, klik op de afbeelding om deze te vergroten.
USB, klik op de afbeelding om deze te vergroten.
TAE, Display Port, Fire Wire, Power, klik op de afbeelding om deze te vergroten.
USB, HDMI, E-Sata, klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Betrouwbare Testconnectoren
Optionele assesoires voor de testconnectoren.