VPC VTAC, Flexibele connectoren tot 12Gbs data transfer.

Introductie VPC VTAC SIM lijn.

VPC Vtac oplossingen
VTAC oplossingen voor iedere applicatie.

Virginia panel Corporation, VPC, wereld marktleider in Mass Interconnect systemen voor test en measurement oplossingen heeft een nieuw product gelanceerd (VPC VTAC) voor High Speed data transfer door een connector of Mass interconnect interface.

Deze “Snap-In-Modular (SIM) right angle insert” zijn volledig compatibel met de in 2015 geïntroduceerde VPC VTAC SIM High Speed Data (HSD) inserts, dit betekend dat deze nieuwe inserts dezelfde eigenschappen als stapelbaarheid, hoge datasnelheden en vrij configureerbaar combineert met een draadloos printplaat ontwerp.

VPC VTAC High Speed PCB Contacts.

De SIM VTAC HSD is er nu ook een een haakse printplaat configuratie wat ideaal is voor een grote verscheidenheid aan applicaties die een hoge snelheidskabel door een connector of mass interconnect interface moeten voeren. Modulair en Compact, de SIM VTAC haakse inserts kunnen worden gebruikt in combinatie met de standaard Mass Interconnect oplossingen of als “stand-alone” applicatie.

SIM PCB Adapter, VTAC Features

VTAC USB 3.0
Complete USB 3.0 Vtac oplossing.
 • Met de SIM PCB adapters kunt u blijven werken met standaard high speed kabels in uw testsysteem en in uw testfixtures.
 • De SIM PCB vormt een duurzaam en snelle oplossing die stevig zit verankerd in de VTAC modules of connectoren.
 • Door de kleine compacte afmetingen nemen ze weinig ruimte in in uw ITA (Interchangeable Test Adapter)
 • Beschikbaar voor datasnelheden to boven de 10 Gbps.

[button url=”https://www.testprobes.nl/romex/documents/VPC/VTAC_RA_datasheet-rom.pdf”]Download hier de SIM PCB Adapter brochure![/button]

VPC VTAC pcb adapter
Voor iedere standaard kabel een oplossing.

Useful Applications

 • Biedt de voordelen van een PCB adapter terwijl maar een fractie van de beschikbare VTac insert posities nodig zijn.
 • Bied de mogelijkheid om de standaard öff-the-shelf” en bij uw meetinstrumenten geleverde kabels direct te verbinden met de connectoren op de PCB adapter.
 • Door de toepassing van de Vtac technologie en de daarbij behorende hoge data snelheden is deze oplossing ideaal voor USB 3.0, Gigabit Ethernet, Mini SAS, HDMI, etc. etc.

Wilt u meer informatie? gebruik dan het reactie formulier onder aan deze pagina.

VTAC specs
De mogelijkheden met VTAC (Klik om te vergroten)

In het overzicht hieronder vindt u een overzicht van de nieuwe mogelijkheden met VTAC technologie in combinatie met de SIM moduels van VPC. 

De “Snap-In-Modular (SIM) QuadraPaddle” zijn compatibel met de SIM VTAC “High Speed Data (HSD) inserts” waardoor ze ook compatibel zijn met de VPC i2 MX connector en de 90 Series SIM modules.

Deze compatibiliteit maakt het nu mogelijk hoge datasnelheden en conventionele signalen to 10MHz te combineren in één connector of module.

Naast de modules van VPC heeft Romex BV ook fastATE modules van 6TL Engineering, voor USB 2.0 en LAN, die eenvoudig in de 90 series VPC Tripaddle 96 pin modules gedrukt kunnen worden voor zowel de ITA als de receiver kant van het Mass Interconnect systeem. 


[button url=”https://www.testprobes.nl/romex/documents/VPC/VTAC_High-Speed_brochure_Rom.pdf”]Download de VTAC High Speed Brochure.[/button] [button url=”https://www.testprobes.nl/romex/documents/VPC/White_Paper_VTAC_High_Speed_Data_Testing-ROM.pdf”]Download een white Paper over VTAC High Speed oplossingen.[/button]

  (NL) In het geval u vragen heeft over dit artikel of meer informatie wenst vult u eenvoudig onderstaande formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op."
  (UK) In case you have any question related to this article or just would like to have more information, simply fill in the form below and we will contact you as soon as possible."


  Romex hi-res-logo-transp

  Print Friendly, PDF & Email
  Romex nieuwsbrieven
  Romex informeert.

  Schrijf je in als abonnee om regelmatig onze
  informative nieuwsberichten te kunnen ontvangen.

  Selecteer uw interesse.

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  Romex BV is toeleverancier voor de elektronica industrie.