ECT-Romex-banner

Met ECT Test Probes (testpennen) altijd goed contact.

probes
Testprobes

Test probes, testpennen of verende pennen zoals ze ook wel worden genoemd zijn er in vele maten en vormen voor vele toepassingen en met veel verschillende specificaties. heeft u een applicatie waarin u denkt een verende pen toe te kunnen passen dan bent u bij Bij Romex aan het juiste adres.

Romex heeft heel ervaring met oplossingen voor vele verschillende industrieën waarbij verende contacten een oplossing bieden. Of het nu componenten zijn, speciale connectoren, interfaces of test fixture applicaties met hoge frequenties, data snelheden of stromen, bij Romex hebben wij de juiste interconnect oplossing voor u. Op de kaart hieronder vindt u een overzicht van de meest gebruikte testprobes en testpennen.

Veel verschillende Fabrikanten.

Er zijn heel veel verschillende fabrikanten van test probes en testpennen, maar er zijn er maar een paar die een constante kwaliteit leveren. ECT is een van de grootste leveranciers wereldwijd, die een hoge kwaliteitsstandaard kunnen garanderen. Doordat ECT constant op zoek is naar verbeterde materialen en kopvormen zijn de test probes van ECT voor iedere uitdaging de beste keuze en oplossing.
Heeft u al probes van een andere leverancier dan kunt u het betreffende onderdeel nummer van  deze fabrikant invoeren in onderstaande cross reference lijst. indien voorhanden krijgt u dan van ECT het onderdeel nummer welke volledig compatibel is met het nummer van uw huidige leverancier.

Wij helpen u graag verder met uw contactvraag en informeren u vrijblijvend over de voor u beste oplossing. Romex levert een groot aantal van de meest voorkomende typen en veerdrukken uit voorraad. Wilt u weten welke test probes, test pennen of verende contacten wij op voorraad hebben kijk dan op onze webshop.Romex hi-res-logo-transp