BMP Board Marker Probes van ECT

BMP Board Marker Probe, zekerheid, getest of niet ?

Producten moeten getest worden om te voorkomen dat een defect product bij de eindgebruiker terecht komt. Om dit proces te kunnen bewaken is het van belang dat de UUT (Unit Under Test) een niet uitwisbare indicatie krijgt welke aangeeft dat het betreffende product “goed” is getest. Om dit te realiseren levert Romex de BMP Board marker probes van ECT.

BMP Board Marker probe, BMP probe of Printplaat markeer probes worden gebruikt in test fixtures, pennenbedden of test mallen om in de printplaat na het testen ervan een “O” van Okay te krassen. Dit geeft een onuitwisbare indicatie dat de printplaat alle testen met goed gevolg heeft doorstaan. Dit symbool is voor de eindgebruiken een duidelijke indicatie dat alle gewenste testen ook daadwerkelijk zijn uitgevoerd.

BMP 1,2,3 series board marker probes
BMP 1,2,3 series 
BMP 4 board marker probe
BMP 4 
BMP 5 board marker probe
BMP 5 

 

 

 

De BMP probes zijn er in diverse uitvoeringen leverbaar. Alle BMP modellen zijn elektrisch aangedreven en verlangen een spanning van 12-15VDC (afhankelijk van het gekozen model) om zijn werk te kunnen doen. Integreren in een test fixture is relatief eenvoudig. Voor instructies kunt u de video hieronder bekijken of de brochure downloaden via de desbetreffende knop hieronder. U kunt ook ons contact formulier gebruiken zodat wij u de informatie kunnen toesturen. 

 

Download de BPM overzichtsbrochure.       Download de volledige overzichtscatalogus van ECT

If you want more information just visit our contact page or fill in the form below so we can get in contact with you as soon as possible.


  (NL) In het geval u vragen heeft over dit artikel of meer informatie wenst vult u eenvoudig onderstaande formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op."
  (UK) In case you have any question related to this article or just would like to have more information, simply fill in the form below and we will contact you as soon as possible."


  Romex hi-res-logo-transp

  Print Friendly, PDF & Email
  Romex nieuwsbrieven
  Romex informeert.

  Schrijf je in als abonnee om regelmatig onze
  informative nieuwsberichten te kunnen ontvangen.

  Selecteer uw interesse.

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  Romex BV is toeleverancier voor de elektronica industrie.