BMP Board Marker Probes van ECT

BMP Board Marker Probe, zekerheid, getest of niet ?

Producten moeten getest worden om te voorkomen dat een defect product bij de eindgebruiker terecht komt. Om dit proces te kunnen bewaken is het van belang dat de UUT (Unit Under Test) een niet uitwisbare indicatie krijgt welke aangeeft dat het betreffende product “goed” is getest. Om dit te realiseren levert Romex de BMP Board marker probes van ECT.

BMP Board Marker probe, BMP probe of Printplaat markeer probes worden gebruikt in test fixtures, pennenbedden of test mallen om in de printplaat na het testen ervan een “O” van Okay te krassen. Dit geeft een onuitwisbare indicatie dat de printplaat alle testen met goed gevolg heeft doorstaan. Dit symbool is voor de eindgebruiken een duidelijke indicatie dat alle gewenste testen ook daadwerkelijk zijn uitgevoerd.

BMP 1,2,3 series board marker probes

BMP 1,2,3 series 

BMP 4 board marker probe

BMP 4 

BMP 5 board marker probe

BMP 5 

 

 

 

De BMP probes zijn er in diverse uitvoeringen leverbaar. Alle BMP modellen zijn elektrisch aangedreven en verlangen een spanning van 12-15VDC (afhankelijk van het gekozen model) om zijn werk te kunnen doen. Integreren in een test fixture is relatief eenvoudig. Voor instructies kunt u de video hieronder bekijken of de brochure downloaden via de desbetreffende knop hieronder. U kunt ook ons contact formulier gebruiken zodat wij u de informatie kunnen toesturen. 

 

Download de BPM overzichtsbrochure.       Download de volledige overzichtscatalogus van ECT

If you want more information just visit our contact page or fill in the form below so we can get in contact with you as soon as possible.Romex hi-res-logo-transp

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.