6TL36 een revolutionaire in-line test handler.

De 6TL36 IN-Line test handler van 6TL,

voor RF en alle In-Circuit en Functionele testen in één systeem.

6TL en fastATE zijn begrippen waar u niet omheen kunt als u op zoek bent naar een modulair, universeel, testplatform voor uw al uw testbehoeften. De nieuwe 6TL36 is hierop geen uitzondering maar zelfs een uitbreiding. 

6TL Enginnering is inmiddels een belangrijke speler in de wereld van test handlers. De systemen van 6TL kenmerken zich door hun uiterst flexibele en modulaire eigenschappen en opbouw.  De laatste aanwinst in de range van test handlers is de  6TL36 test handler welke door zijn innovatieve ontwerp werd genomineerd voor de Productronica innovation award 2019.  De 6TL36 is niet alleen een hele snelle handler, een PCB wisselen gebeurd in slechts 3,7 sec. maar het is ook mogelijk om in dit systeem, naast gewone printen met behulp van een test fixture te testen, ook al uw RF producten in dezelfde 6TL36 handler te testen. Dankzij de mogelijkheid gebruik te maken van een test fixture met Faraday kamer. Beide fixtures kunnen door elkaar in dezelfde handler worden gebruikt in combinatie met Functioneel, In-Circuit of met een combinatie van beide testtechnieken. Natuurlijk zijn ook zaken als Boundary scan, communicatie, en  programmeren eenvoudig te integreren. Door gebruik te maken van een Mass Interconnect Interface van VPC is het ook weer een echt fastATE testplatform, uiterst flexibel, betrouwbaar en ook nog eens heel snel. 

De 6TL36 Test handler

De 6TL36 test handler.

Download hier de flyer van dit innovatieve systeem.

RF en non-RF in één 6TL36 test Handler.

Maar wat deze 6TL36, naast zijn handelingssnelheid zo bijzonder maakt is dat hij ook kan worden uitgerust met een afgeschermde RF kamer zodat er ook RF testen kunnen worden uitgevoerd in dezelfde handler als waarin u uw standaard printen test. Door het innovatieve ontwerp is de kooi van Faraday een eenmalige investering in de handler en blijft het wisselen van producten beperkt tot een inwendige platen-set binnen de Faraday kooi. Doordat de tester interface en de basis test fixture niet bewegen wordt het risico op kabelbreuk geminimaliseerd. 

RF in-line testfixture voor de 6TL36

De RF shielded test fixture voor de 6TL36.

Download hier de flyer van dit innovatieve systeem.

Voor meer informatie kunt u ons direct contacteren via onze contact pagina of door eenvoudig u gegevens en vraag in te vullen in het formulier hieronder.Romex hi-res-logo-transp

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.