De 6TL-08 Universal.

De fastATE 6TL-08 en 6TL-08W, compacte universele testsystemen.

6TL-08 is er twee formaten.
6TL-08 is er twee formaten en vier uitvoeringen.

De 6TL-08 is een compact universeel testplatform waarbij testfixture en meetelektronica zijn geïntegreerd in één compacte behuizing. Door het gebruik van de 6TL fastATE technology is de 6TL-08 uitermate modulair en flexibel in zijn configuratie en gebruik. Of het nu gaat om een eenvoudige verificatie tester of een geavanceerd op PXI gebaseerde functionele tester het is allemaal mogelijk binnen het 6TL-08 concept. Ook beginnen met een eenvoudige 6TL-08 Basic, welke is te programmeren via Excell, en later uitgroeien naar een 6TL-08 universal welke te programmeren is via bijvoorbeeld Labview of Testsand, is geen probleem.

De 6TL-08 is er in twee uitvoeringen de 6TL-08N en de 6TL-08W voor groter printplaatformaten. De meest verkochte versie is de 6TL-08 Universal. Dit, in de bases, zeer complete testsysteem bevat net als alle 6TL-08 uitvoeringen, een ingebouwde wissel cassette fixture met een zeer betrouwbare VPC 90 series compatibele Mass Interconnect Interface met ruimte vor maximaal 8 YAVModules in één compacte behuizing.

Krachtige meetinstrumenten.

Het hart van de fastATE 6TL08 Universal is een ingebouwde controller en meetunit (NI Virtual Bench) welke u de beschikking geeft over een functie generator, 2 kanaal “mixed signal” scoop, logic analyzer, programmeerbare DC Power supply, 64 kanaals, 2 draads, MUX en 8 digitale I/O’s in één compacte unit. Daarnaast is in de systeembehuizing en interface nog voldoende ruimte aanwezig voor extra instrumentatie, programmers, switching etc.

Betrouwbare Mass Interconnect Interface.

Door gebruik te maken van een VPC 90 series compatibele Mass Interconnect Interface is er plaats voor in totaal 8 fastATE YAVmodules. Omdat deze YAVModules direct in de interface worden gemonteerd is het systeem eenvoudig en snel uit te breiden met nieuwe functionaliteit. De 6TL-08 Universal is al te koop inclusief de genoemde functionaliteit vanaf € 14.500,– en is programmeerbaar via bijvoorbeeld Labview. Er is al een 6TL-08 basic vanaf € 5.999,–

Krachtige hulpmiddelen om het programmeren te vereenvoudigen.

Naast de meegeleverde gratis Phi6 explorer software voor het eenvoudig configureren en eventueel kalibreren van het desbetreffende YAVModule, levert 6TL ook een set “custom step types” mee voor het op een eenvoudige manier programmeren in Teststand van de YAVmodules. Met deze “custom step types” kunt u snel via een duidelijke dialoog een teststap in Teststand ontwikkelen. Het voordeel van deze methode van programmeren is naast het feit dat het snel en eenvoudig is ook altijd dezelfde programmeer code genereert ongeacht wie de test heeft ontwikkeld. Uw test sequence wordt hierdoor veel overzichtelijker en meer toegankelijk voor andere programmeurs door de eenduidige manier van programmeren. 

Meer informatie over de in dit artikel genoemde technieken kunt u ook vinden op de Romex website, klik hier om deze te bezoeken.

Hieronder een video van de 6TL08 in gebruik bij een printplaat fabrikant.

Een Fixture cassette is niet inbegrepen.   Download hier de brochure van de nieuwe 6TL08 Universal.

  (NL) In het geval u vragen heeft over dit artikel of meer informatie wenst vult u eenvoudig onderstaande formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op."
  (UK) In case you have any question related to this article or just would like to have more information, simply fill in the form below and we will contact you as soon as possible."


  Print Friendly, PDF & Email
  Romex nieuwsbrieven
  Romex informeert.

  Schrijf je in als abonnee om regelmatig onze
  informative nieuwsberichten te kunnen ontvangen.

  Selecteer uw interesse.

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  Romex BV is toeleverancier voor de elektronica industrie.