Klik hier voor de Weller Actie.

Beste relatie , 

Romex als toeleverancier voor de elektronica industrie, informeert u als klant, graag regelmatig over nieuwe producten en diensten. Zo vindt u in deze nieuwsbrief informatie en video's over de volgende producten; 

• Weller WT line eindejaarspromotie, GRATIS EREM TOOLS.

• De nieuwe actieve soldeerpunten van Weller.

• Superieure soldeerproducten van Almit.

• ESD Trainingen via Romex nu ook met erkend certificaat.

• Wat is nu eigenlijk ESD veilig werken en wat heb ik daar allemaal voor nodig.

---

Weller® WT Line, eindejaarpromotie 2019

" Scherpe prijs en een “Swiss Made” Erem tang, cadeau!"

Klik hier voor meer informatie!

Hoge flexibiliteit voor veelzijdige toepassingen - dat is de WELLER WT Line De Weller WT line soldeerstations, zijn voor elkaar gemaakt.

Met de Weller WT Line heeft u de keuze uit compacte, soldeer- , de-soldeer- en reparatie- producten welke allemaal mooi in elkaar passen om zo optimaal ruimte te sparen en kwaliteit te bieden.

Om zoveel mogelijk mensen, nog dit jaar, te laten profiteren van deze uitzonderlijke “WT Line” toestellen hebben Weller en Romex voor u deze actie voorbereid.

Klik snel hier voor meer informatie!!

---
Download de Brochure

Nieuwe actieve soldeerstiften van Weller.

Bij Romex heb je met Weller altijd het juiste soldeersysteem voor iedere klus. Inmiddels heeft Weller keuze uit meer dan 100 verschillende "High Performance" actieve tips. Voor iedere klus de perfecte tip. Drie verschillende soldeerboutjes en een universeel WX soldeerstation complementeren het geheel. Pico, Micro en Ultra tips met een zeer korte opwarmtijd (3 seconden), een ergonomisch ontwerp en zonder gereedschap eenvoudig en snel te wisselen. De nieuwe Pico tips zijn speciaal ontwikkeld voor de steeds kleiner wordende SMD onderdeeltjes zoals 01005.

Meer informatie via WELLER.NL of download de catalogus door op de afbeelding te klikken. 

---
Almit Website

Superieure soldeer- producten van Almit.

Romex BV levert hoogwaardige soldeerproducten van ALMIT. Deze producten blinken uit door hun hoge kwaliteit en schappelijke prijs. Zo zijn er diverse soldeer pasta's voor loodhoudend en loodvrij applicaties, soldeerdraad in verschillende diktes en samenstellingen, soldeer fluxen voor de meest uiteenlopende applicaties, soldeer staven etc. Kortom alles voor uw elektronica productie en reparatie.

Klik op de afbeelding meer informatie via de Almit website.

---

ESD trainingen via ROMEX nu ook met erkend certificaat. 

ESD trainingen.

Een van de specialiteiten van Romex is het leveren van ESD producten voor de productie, assemblage en reparatie van elektronica. Naast het leveren van producten bezoeken onze ESD specialisten bedrijven op locatie om advies te geven over de benodigde ESD materialen. Tevens verzorgen wij ESD basis trainingen op locatie of in ons trainingscentrum bij Romex in Rhenen.

Romex organiseert ook regelmatig bijeenkomsten in het land of bij onze toeleverancier Wolfgang Warmbier, waarbij alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ESD veiligheid worden getoond en voorgesteld. tevens worden hier de diverse normen en aanpassingen daarop, doorgenomen.

Nieuw zijn de gecertificeerde ESD trainingen die verzorgd worden door onze ESD partner, Total ESD Solutions, te Helmond.
Total ESD Solutions beschikt nu ook over haar eigen trainingsfaciliteiten dankzij de verhuizing naar de Food Tech Brainport, in Helmond.

Lesprogramma’s (Modules)

• Module 1 biedt de basis vaardigheden en kennis aan medewerkers die werkzaam zijn in een
    elektrostatisch veilige werkomgeving.

• Module 2 bestaat uit ESD meettechnieken in de praktijk. Het volgen van module 1 & 2  is bij
    uitstek geschikt voor professionals die belast zijn met het uitvoeren van periodieke
    ESD inspecties

De opleiding tot ESD coördinator vergt naast het volgen van module 1 & 2, nog 2 extra modules:

• Module 3, het opstellen van ESD beleidsplannen

• Module 4 ESD auditing.

Taal, de training kan worden verzorgd in het Nederlands, Engels of Duits. Alle documentatie is Engelstalig. Bij voldoende deelname, wordt er specifiek een Engelstalige of Duitstalige cursus aangeboden.

Examen, Alle modules kunnen worden afgesloten met een examen (optioneel), waarna het behaalde resultaat zal worden vermeld op het certificaat van deelname (eveneens optioneel).

Training op locatie, uiteraard blijft training op locatie eveneens mogelijk.

Informeer naar prijzen en de ingeplande trainingsdata door een e-mail te sturen aan: info@romex.nl, onder vermelding van "gecertificeerde ESD trainingen"

---

ESD Veilig werken.

Hulp, uitleg, advies en instructies bij het voorkomen van ESD, of wel Elektrostatische Ontlading op ESD gevoelige Electronica Componenten. Inleiding: Deze instructie is bedoeld voor lezers die omgaan met ESD gevoelige elektronica componenten, en de vernietigende elektrostatische ontlading willen voorkomen. Voorkomen van schade door elektrostatische ontlading aan elektronica is beter dan; De netwerkverbinding met de AEX verbreken het uitschakelen van …

Meer lezen.

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de fabricage-, assemblage- en test-processen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling, Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---