ESD produkten snel vinden.

Beste relatie ,

In deze nieuwsbrief.

- Techspray geavanceerde reinigingsmiddelen.
- WIHA Ergonomische effectiviteit bevestigd! 
- Nieuwe ESD catalogus van Wolfgang Warmbier.

---
Download de catalogus

Precisie, Veiligheid en Prestaties.

Precisie, veiligheid, prestaties van Techspray. Geavanceerde reinigingsmiddelen om uw producten en processen te verbeteren. Techspray is gespecialiseerd in cleaners, coatings, en andere reinigingsmiddelen voor uw elektronica.

Precisie;

Techspray producten worden daar gebruikt waar procesbeheersing essentieel is. Precision-V bijvoorbeeld, is de nieuwe reinigingslijn ontworpen naar  de normen van de luchtvaart, elektronica en andere kritische industrieën.

Veiligheid;

Techspray biedt state-of-the-art technologie om de veiligheid van de gebruiker en het milieu te verbeteren. G3 Industrial Cleaner vervangt ouderwetse chemicaliën, zoals nPB, TCE en Perc, die gewoonlijk worden gebruikt in industriële toepassingen.

Techspray Renew producten bieden milieuvriendelijke oplossingen voor de elektronica-assemblage en onderhoud van installaties. Natuurlijke, biologisch afbreekbare ingrediënten, lage VOC (vluchtige organische stoffen), en nul GWP (global warming potential) zijn de belangrijkste voordelen van Eco-douche, Eco-Shine, Eco-Stencil, en Eco-Oven schoonmaakmiddelen.

Prestaties;

Techspray producten zijn ontwikkeld om uw producten en processen te verbeteren. We doen dit door middel van krachtige reinigers, effectieve coatings en onze kundige verkoop medewerkers. Neem contact met Romex op 0317-398787 of via info@romex.nl 

Techspray documentatie kunt u hier downloaden.

Meer informatie vindt u ook direct in onze webshop www.romex.nl

---

Wiha, Ergonomische effectiviteit bevestigd!

Wiha bekroond met AGR-zegel voor handgreepconcept. Als eerste gereedschapfabrikant ter wereld ontvangt Wiha een zegel dat de effectiviteit en het nut van haar ergonomische schroevendraaier-handgreepmaatconcept en Inomic-tangenconcept bevestigt. De onderscheiding uit handen van de AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V. (Vereniging Actie Gezonde Rug)) ontvangt de gereedschapfabrikant na een reeks uitgebreide testen door artsen en therapeuten, die het handgreepconcept nauwgezet onder de loep hebben genomen. Wiha Werkzeuge GmbH, …

Meer lezen.

---
Wolfgang Warmbier catalogus

Nieuwe ESD catalogus.

De Nieuwe ESD catalogus 2016 van Wolfgang Warmbier is nu beschikbaar voor download vanaf de Romex website.

U kunt het PDF exemplaar van de 2016 versie van de Warmbier catalogus hier downloaden of klik op een van de links hieronder.

ESD documentatie waaronder, kleding, schoenen, gereedschap, verpakkingen, meubels, vloeren en verbruiksartikelen.

Cleanroom documentatie voor alles wat u mogelijk nodig heeft voor in uw cleanroom.

---
---
---