Beste relatie , 

De PDL POWERLIGHT, een snoerloze gecombineerde UVa en witlicht zaklamp voor cleanroom inspecties. De lamp optimaliseert het gebruik omdat er geswitcht kan worden tussen UVa licht en strijklicht. Het grote bereik van het licht en het handzame mobiele karakter van de lamp geven de meest optimale kijk op stofdeeltjes inspectie in uw cleanroom.

Met trots mogen wij u een nieuw product in ons assortiment presenteren. Een vernieuwing op gebied van inspectie van cleanroom omgeving en producten. Weloverwogen ontwikkeld met zorg voor gebruiksgemak en gebruiksduur voor een aangename prijs.

Een technische datasheet kunt u hier downloaden of door op de afbeelding hierboven te klikken. Momenteel is de lamp alleen nog op bestelling verkrijgbaar voor € 699,- ex BTW. 
 
Wilt u ter overtuiging een demonstratie van de lamp of wenst u een offerte, neemt u dan even direct contact op met: 
Guus Staaltjens 0031-651055527 of gs@romex.nl 
Carmen Krijgsman 0031-630309396 of ck@romex.nl  
of via onze contactpagina.

Met vriendelijke groeten,
Uw ROMEX team

---

IsoDry, Dry-Storage, stikstof opslagkasten

Terra IsoDry, Dry-storage, dessicator / stikstof opslagkasten. IsoDry Dri-storage Desiccators provide state-of-the-art, patent-pending humidity-control technology to reduce moisture-related degradation of semiconductor components, electronics, medical devices, pharmaceutical powders, and other sensitive materials. Each cabinet employs a gas mixing module that continuously dilutes moisture with clean, dry nitrogen. A variable-flow humidity control system initiates a high flow of pure nitrogen the second …

Meer lezen.

---

Volledig operationele cleanroom.

In ons nieuwe pand aan de autoweg 26 in Rhenen heeft Romex ook geïnvesteerd in een volledig operationele cleanroom, inclusief kledingsluis en volledig ingericht met onze eigen cleanroom producten. Ten eerste bedoeld om onze klanten te laten zien wat Romex, als cleanroom leverancier, te bieden heeft, maar ook om deze ruimte aan te kunnen bieden aan onze klanten. Onze cleanroom voldoet aan ISO Klasse 6, dus als u tijdelijk werkzaamheden moet verrichten die een ISO klasse 6,7, of hoger, cleanroom vereisen, neemt u dan ook eens contact met Romex op voor de mogelijkheden.

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de fabricage-, assemblage- en test-processen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u.

Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

---
eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---