Novaflash Hydra High Speed (ISP) Programmers

Novaflash ISP

Novaflash Hydra is de eerste universele en industriële programmer gebaseerd op de E-ISP (Extended In-System Programming) technologie.  
ISP ProgrammerHydra is speciaal ontworpen voor gebruik in een productieomgeving en kan 24/7 worden gebruikt in de meest veeleisende test en programmeer applicaties en test handlers of productielijnen, wat de productiviteit ervan verhoogt.
Hydra programmeert 1, 2 of 4 verschillende of gelijke microprocessoren tegelijkertijd en kan dankzij zijn kleine formaat gemakkelijk worden geïntegreerd in alle soorten productieapparatuur, zoals ATE- of ICT / FCT-testsystemen, in-line of “stand alone”.

De Hydra-architectuur maakt programmeerapparatuur mogelijk ongeacht het merk van de producent via verschillende soorten programmeerinterfaces.

De Hydra basis unit met 1,2 of 4 uitgangen wordt via een speciaal door Novaflash ontwikkelde, High-Speed, Novalink verbinding op basis van standaard Gigabit LAN kabels verbonden met één of meerdere POD’s. Hierdoor is het mogelijk de basis hardware eenmalig aan te schaffen en kan deze via bijvoorbeeld een VPC Mass Interconnect Interface, worden verbonden met de testadapter of testfixture met daarop de UUT (Unit Under Test).

Door gebruik te maken van een voor iedere microcontroller geoptimaliseerde standaard POD kan de bekabeling tussen de microcontroller en de programmer kort blijven, wat de snelheid en betrouwbaarheid aanzienlijk verhoogt. 

Mede door de gepattenteerde E-ISP (Extended In System programming) is er meer controle en bewaking over de programmeer sequence en kan de snelheid constant zo hoog mogelijk worden gehouden wat in de meeste gevallen voor een veel kortere programmeertijd zorgt. 

Een kortere programmeertijd zorgt voor een snellere test en doorlooptijd van uw producten en dus een beter geoptimaliseerd productieproces tegen lagere kosten.
In vergelijking met standaard ISP programmers zijn tijdwinsten (afhankelijk van het type microcontroller) tot 50% haalbaar.

Door zijn betrouwbaarheid en robuustheid is Hydra de beste keuze voor flexibele- of massa- productie van alle soorten elektronica. 

Meer informatie       Of vul onderstaande formulier in.

  (NL) In het geval u vragen heeft over dit artikel of meer informatie wenst vult u eenvoudig onderstaande formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op."
  (UK) In case you have any question related to this article or just would like to have more information, simply fill in the form below and we will contact you as soon as possible."


  Romex hi-res-logo-transp

  Print Friendly, PDF & Email
  Romex nieuwsbrieven
  Romex informeert.

  Schrijf je in als abonnee om regelmatig onze
  informative nieuwsberichten te kunnen ontvangen.

  Selecteer uw interesse.

  We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  Romex BV is toeleverancier voor de elektronica industrie.