Beste relatie ,

Inkapselingsproducten voor elektronica met hoge betrouwbaarheid.

Henkel’s productlijn van Multicore®-soldeermaterialen, Loctite®-SMT-kleefstoffen, CSP-underfills en circuitbeschermende materialen bieden de nodige prestaties, betrouwbaarheid en compatibiliteit van het materiaal om aan de verschillende productiebehoeften van de toonaangevende elektronicabedrijven van vandaag te voldoen

---

Graag nodig ik u hierbij uit voor onze komende live webinar “Encapsulants for High Reliability Electronics: High Temperature and Chemical Resistant Potting Materials for Electronic Applications” (Inkapselingsproducten voor elektronica met hoge betrouwbaarheid: inkapselingsmaterialen met hoge temperatuur- en chemische bestendigheid voor elektronicatoepassingendie wordt gegeven door onze technische expert Hilde Goossens.

Dit online webinar biedt het voordeel dat u de presentatie comfortabel vanop uw werk kunt bijwonen, ongeacht uw locatie. Bovendien krijgt u de kans om direct na afloop van de presentatie vragen te stellen en het onderwerp te bespreken met onze experts.

Als klant krijgt u deze exclusieve sessie gratis aangeboden, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste technische inzichten. Houd er wel rekening mee dat dit webinar in het Engels wordt gehouden.

Profiteer van deze kans. Noteer de datum Vrijdag 27 maart – 10:00 - 10:45) alvast in uw agenda en schrijf u in via de onderstaande link:

Overzicht van de presentatie:

“Voor moderne elektronicaproducten is betrouwbaarheid van cruciaal belang. Klanten verwachten een feilloze werking, ononderbroken langdurig gebruik en kostenefficiëntie. Het vervaardigen van ingewikkelde elektronische apparaten vereist materialen van de hoogste kwaliteit om sterke prestaties en een uitstekende bescherming tegen ruwe omstandigheden en milieufactoren te garanderen. Vooral in de automobielindustrie bestaat het risico dat onderdelen onder de motorkap worden beschadigd door hoge temperaturen en verontreinigers zoals water, olie en andere vloeistoffen voor voertuigen. Henkels portfolio van inkapselingsproducten biedt een keuze aan materialen om elektronische componenten en printplaten te beschermen tegen deze hoge temperatuur en agressieve vloeistoffen.“

---
Schrijf u hier in

Meld u snel aan.

“Encapsulants for High Reliability Electronics: High Temperature and Chemical Resistant Potting Materials for Electronic Applications” (Inkapselingsproducten voor elektronica met hoge betrouwbaarheid: inkapselingsmaterialen met hoge temperatuur- en chemische bestendigheid voor elektronicatoepassingen)

Presentatie: Hilde Goossens (Technical Service Engineer – materialen voor printplaatbescherming)

Vrijdag 27 maart – 10:00 - 10:45 (CEST)

---

Elektronische assemblage.

Nu de sector volop de overstap heeft gemaakt naar loodvrije productieprocessen, gaan toonaangevende elektronicabedrijven wereldwijd samenwerken met Henkel om een vlotte omschakeling naar Pb-vrije processen en een langdurige materiaaloplossing te verzekeren.

Ook temperatuurschommelingen en milieuzorg gaan gepaard met de geavanceerde elektronicamarkt van vandaag. Henkel zet zich in om een groot assortiment materiaaloplossingen te leveren die voor duurzaamheid en bescherming zorgen.

Kleiner. Beter. Sneller. Goedkoper. Deze vier woorden beschrijven precies de situatie op de packagingmarkt voor halfgeleiders. Gedreven door de onophoudelijke nood aan kleinere, krachtigere en goedkopere producten, gaan Henkel’s halfgeleiderspecialisten voortdurend tot het uiterste als het op packaging aankomt.

De elektronicasector krijgt het letterlijk warm onder de voeten. Het dalend aantal contactpunten in toestellen en de stijgende vraag van de consument naar meer functionaliteit brengt de mogelijkheden inzake thermisch beheer van veel packages in gevaar. Een efficiënte warmteoverdracht zal het komende decennium ongetwijfeld een van de meest kritische aspecten zijn bij het ontwerpen en produceren van toestellen. Oplossingen van Henkel helpen u het hoofd koel te houden.

Meer informatie hierover vind u in onze webshop Klik hier!.

Als u de huidige soldeerpasta brochure wenst te downloaden klik dan hier!.

---
---