Beste relatie , 

Wij hebben het genoegen u hierbij de laatste informatie te presenteren van de firma's welke bij Romex onder de afdeling testen en meten vallen. Romex streeft ernaar om samen met haar zorgvuldig gekozen toeleveranciers een pakket met oplossingen aan te bieden die optimaal bijdragen aan het verbeteren van de test processen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons een uit en neem snel contact met ons op. 

---
YAV90MMU

Betaalbaar professioneel test platform.

Testsystemen zijn uitermate geschikt voor het op een eenvoudige manier programmeren, testen en verifiëren van een geproduceerde printplaat. Het is tenslotte uiterst belangrijk dat de print welke u heeft ontwikkeld en heeft geproduceerd 100% goed functioneert en blijft functioneren. Maar dit is niet altijd voor iedereen beschikbaar vanwege de hoge kosten. Daar brengt Romex nu verandering in met haar nieuwe op het MG-fixtureplatform gebaseerde MG-02-VPC4 basis testplatform …

Meer lezen.

---
Overzichtsbrochure van VPC

Nieuwe overzichtsbrochure van de VPC Mass Interconnect Producten.

De voordelen van een Mass Interconnect interface in uw testsysteem is niet altijd voor iedereen even duidelijk. Toch is het heel belangrijk dat de verbinding tussen het te testen object en de kostbare meetinstrumenten op een betrouwbare manier, gedurende een lange periode, zonder verlies van signaalkwaliteit en onder nagenoeg alle omstandigheden plaats kan vinden. VPC of Virginia Panel Corporation is marktleider op dit gebied. Vele klanten hebben de voordelen van een Mass Interconnect boven een standaard connector al ontdekt. Bent u geïnteresseerd kunt u even kijken op onze website maar ook deze nieuwe brochure laat met veel afbeeldingen en klantenapplicaties zien wat er met VPC producten allemaal mogelijk is. (Klik hier of op de afbeelding om deze nieuwe catalogus te downloaden).

Een papieren exemplaar aanvragen kan ook neem dan even contact met ons op.

---

Viking ESD Meubilair, voordeliger dan ooit.

Antistatisch en ESD (Electro Static Discharge) veilig, is een van de meest besproken en belangrijke onderwerpen bij de hedendaagse fabricage, verwerking en reparatie van elektronische printplaten en apparaten en waaraan terecht strenge eisen worden gesteld. Een van de cruciale eisen gesteld aan antistatische meubels is dat ze geleidend zijn om zo een eventuele statische lading veilig te kunnen afvoeren en in het bijzonder beschikken …

Meer lezen.

---

Ook deze editie van de Electronics & Automation 2015 was Romex weer van de partij. Als u op de beurs bent geweest heeft u mogelijk ook onze stand bezocht al dan niet om onderdelen op te halen voor uw E-Brace of deze te laten programmeren. Romex was een van de Sponsoren van de E-Brace en heeft hiervoor de testapparatuur geleverd welke deze E-brace moest testen en programmeren.

Romex was ook mede organisator van het seminar "wat kan er virtueel in het ontwikkeltraject" Peter van Oostrom vertelde daarin hoe Romex samen met haar leverancier ECT in staat is een fixture geheel virtueel te ontwikkelen en in een vroeg stadium kan aangeven waar problemen te verwachten zijn bij het testen van uw printplaat, vaak nog voordat de printplaten zijn gefabriceerd of beter nog voordat ze zijn gemaakt. Bent u geïnteresseerd in Peter zijn presentatie download deze dan hier.

Mocht u tijdens de beurs niet op onze stand zijn geweest dan kunt u dit alsnog kort beleven in de korte video-impressie welke wij hebben gemaakt van onze aanwezigheid op de E&A 2015. Misschien bent u zelf wel zichtbaar in een van de foto's of videofragmenten. Als u hieronder op de afbeelding klikt kunt u de video bekijken in YouTube, veel kijkplezier !!.

---

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---