Beste relatie , 

De vakantieperiode zit er voor de meeste van ons weer op. Wij hebben tijdens deze periode weer een aantal nieuwe interessante producten binnengekregen die wij u graag onder de aandacht willen brengen. Romex streeft ernaar om samen met haar zorgvuldig gekozen toeleveranciers een pakket met oplossingen aan te bieden die optimaal bijdragen aan het verbeteren van de testprocessen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkelingen, Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons een uit of neem contact met ons op. 

---

Configureerbare Multiplexer van 6TL.

De YAV90059 is een van de nieuwe zeer flexibele Multiplexers van 6TL Engineering. Deze multiplexer is speciaal ontwikkeld voor gebruik in test en meetsystemen. De YAV90059 is onderdeel van het 6TL fastATE concept. Een concept wat is ontwikkeld speciaal voor iedereen die een testsysteem wil gaan ontwikkelen.

Met fastATE is iedere engineer in staat een testsysteem te ontwikkelen en te bouwen …

Meer lezen.

---
Romex myMG kit. Bouw je eigen testfixture.

Romex myMG kit. Bouw je eigen testfixture.

Custom ICT Fixture Romex levert al vele jaren succesvol turnkey testfixtures aan haar klanten binnen de BeNeLux. Of het nu gaat over een ICT testfixture voor uw Agilent (HP), Aeroflex (IFR, Marconi), Teradyne, Digital Test, Wayne Kerr of Innovate testsysteem of een complete functionele testopstelling met zij-contactering, automatische schakelaar- of drukknop- bediening, Led kleurdetectie, etc. Met onze langjarige ervaring kunnen wij …

Meer lezen.

---

Betrouwbare connectoren voor test.

Voor sommige applicaties is het van zeer groot belang dat de gemaakte verbinding keer op keer gemaakt wordt zonder dat er kwaliteitsverlies optreedt in de overgang tussen de verschillende contacten. Met name bij testen en meten is dit een belangrijk issue. Iedere connector zal in het begin prima verbinding maken ook na het weer los nemen en opnieuw verbinden. Maar helaas zijn de meeste commercieel verkrijgbare connectoren niet gemaakt om dit meer dan 150 - 200 keer te doen voordat er contactproblemen optreden. In een productieomgeving is dit zo ongeveer het laatste wat je wilt, een onbetrouwbaar contact in een test en meetsysteem. Virginia Panel Corporation, VPC is een toonaangevende leverancier van Mass Interconnect Systemen welke gegarandeerd minimaal 20.000 keer gemaakt en verbroken kunnen worden zonder dat er sprake is van signaal verlies....

Meer lezen.....

---

De Electronics & Automation ligt alweer een tijdje achter ons, wilt u nog wat herinneringen ophalen, klik dan op de afbeelding hieronder en bekijk onze video impressie.

---

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---
---
---