Leveringsprogramma.

Beste relatie , 

Over iets meer dan een week dan begint de Electronics & Applications 2019 weer. Van 14 t/m 16 mei, 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht. Romex is aanwezig met een eigen stand, C057 in Hal 7 met ook dit jaar weer een groot aantal noviteiten op het gebied van Cleanroom, ESD, Solderen en Testen & Meten. Naast onze eigen stand levert Romex ook een bijdrage aan het Demoplein (Standlocatie 7A068), met de nieuwe Weller soldeerrobot, Ook voor de beste soldeerder van de BeNeLux, (Standlocatie 7B006), leveren wij een bijdrage met Weller soldeerapparatuur.
Iedere dag verdient de dagwinnaar een professioneel Weller soldeersysteem wat door Romex ter beschikking is gesteld.
Ook dit jaar worden er ook weer een groot aantal gratis seminary georganiseerd tijdens de beurs. Romex is actief met twee presentaties welke worden verzorgt door Peter van Oostrom. 

• Test & meet of the future – donderdagochtend 16 mei, Croesezaal

• Hardware design voor een succesvol product – donderdagochtend 16 mei, Seminarzaal op beursvloer

Enkele van de belangrijke noviteiten welke u bij Romex op de stand kunt verwachten vindt u ook terug in deze nieuwsbrief. 

Meld u hier gratis aan voor een bezoek aan de Electronics & Applications 2019, als deelnemer voor de beste soldeerder van de Benelux of voor toegang tot een van de gratis seminary. 

Wij ontmoeten u graag in onze stand. Als u Romex nog niet kent, klik dan even op de afbeelding voor een overzicht van ons leveringsprogramma.

---

WTBR 1000, de soldeerrobot van Weller.

Automatisch solderen met de WTBR 1000 van Weller. Meer dan een halve eeuw ervaring in solderen en innoveren, neemt Weller mee naar de volgende stap in het bereiken van een nog efficiëntere productie- en kwaliteitsverbetering, de nieuwe WTBR 1000 soldeerrobot. De WTBR 1000 stelt u in staat om volledig automatisch soldeerverbindingen te maken met een zeer constante kwaliteit en een …

Meer lezen.

---
Pick & Place Machines

SMD pick & Place Productieapparatuur via Romex BV.

Ook op het gebied van automatische printplaat assemblage heeft Romex op deze Beurs iets nieuws te tonen en wel de nieuwe vol automatische pick and Place machine van Mechatronics, de mechatronics P30. 
Deze compacte machine is voorzien van zowel een plaatsings als een dispense-kop en is in staat om tot wel 1200 componenten per uur te plaatsen of 7500 dots per uur te dispensen.
Er is plaats voor 31 automatische 8mm tape feeders in combinatie met 40x 8mm semi automatische tape feeders of een andere mix van Tape en of stick feeders. Het systeem is voorzien van twee camera’s en krachtige software voor het snel en nauwkeurig plaatsen van de componenten en het snel en eenvoudig. …

Meer lezen.

---
HD Microscoop RO-02-USB

Betaalbare HD Digitale Microscoop via Romex B.V.

Om na het zeefdrukken of na het plaatsen van de componenten en ook na het reflowen van deze componenten goed te kunnen beoordelen of ieder process goed is verlopen is inspectie noodzakelijk. Hiervoor heeft Romex nu de RO_02-USB, Compacte, betaalbare, HD digitale Microscoop. Uitermate geschikt voor printplaatcontrole en reparatie doeleinden.  De RO_02-USB microscoop maakt gebruik van een HD camera met 12 megapixel beeldelement en beschikt tevens over een ingebouwd 5" Display en bedieningspaneel. De microscoop kan net zo eenvoudig, met de meegeleverde HDMI kabel direct op een TV of computer monitor worden aangesloten voor presentatie doeleinden of …

Meer lezen.

---
6TL08 Testsysteem

De 6TL08 Universeel functioneel Testsysteem.

Romex is ook uw partner voor het Testen en Meten van elektronica.
Hiervoor toont en demonstreert  Romex een compact, modulair, functioneel testsysteem van 6TL Engineering, de 6TL08.
Dit universele testsysteem bevat een ingebouwde en eenvoudig verwisselbare cassette fixture, welke voor de betrouwbaarheid is voorzien van een Virginia Panel Mass Interconnect interface.
De eenvoudig verwisselbare fixture of pennenbed, zorgt voor een betrouwbare verbinding met het te testen product.
Dezelfde testfixture cassettes kunnen ook, één op één worden gebruikt in andere off-line of in-line, testoplossingen van 6TL.
Romex biedt u de ondersteuning en levert het testsysteem, de test programma’s en de volledige testfixture desgewenst turn-key bij u af.…

Meer lezen.........

---
bekijkdeze foto in een new tabblad.

Hoe waarborg ik een betrouwbare verbinding tussen meetapparatuur en de test fixture?

Om een printplaat elektrisch te testen is het noodzakelijk dat deze wordt verbonden met de meetapparatuur welke nodig is om alle signalen op de, van componenten voorziene printplaat, te kunnen controleren.

Omdat alle connectoren welke normaal gesproken op ieder meetinstrument worden gemonteerd er niet voor zijn gemaakt om veel te gebruiken liggen contactproblemen hierbij op de loer.

Contactproblemen tussen een meetinstrument en het te meten object zijn funest voor het te meten resultaat en zorgen voor onnauwkeurigheden en valse diagnoses.

Het is daarom van groot belang dat deze verbinding in de tijd steeds maar weer opnieuw foutloos en zonder signaalverlies kan worden gemaakt.

Romex levert hiervoor zogenaamde Mass Interconnect oplossingen van VPC (Virginia Panel Corporation). Deze hebben een uitgebreid assortiment van oplossingen om contactproblemen in testoplossingen te voorkomen.

Meer informatie !!……..

---

Seminars waaraan Romex een bijdrage levert.

 Romex levert op de Electronics and Applications 2019  ook een bijdrage aan twee seminars. Zo zal ik een bijdrage verzorgen tijdens het seminar “De impact van het ontwerp op de testbaarheid van het product” Hierbij wordt ingegaan op hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat uw Unit Under Test goed en betrouwbaar toegankelijk is zodat deze zorgvuldig getest kan worden. Daarnaast zal ik ook spreken op het seminar "testen en meten in de toekomst”. Beide seminarie worden gehouden op donderdag 16 Mei.

Zoals u kunt zien is het zeker de moeite waard om Romex te bezoeken tijdens de Electronics and Applications in de Jaarbeurs te Utrecht in Hal 7, Stand C057, van 14 t/m 16 Mei 2019.

Schrijf je gratis in via deze link.

---

Wilt u alles en meer nog een terug horen? We hebben een korte video gemaakt waarin al onze productspecialisten hun noviteiten even aan u voorstellen.In een speciale korte video. Klik op bovenstaande afbeelding, om deze video the kunnen bekijken via YouTube. 

---

Romex B.V. biedt haar klanten via zorgvuldig gekozen toeleveranciers, een pakket met oplossingen die optimaal bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van uw productie en de testprocessen binnen uw organisatie. Of het hierbij nu gaat om informatie, kennis overdracht of nieuwe productontwikkeling Romex is er voor u. Heeft u nog geen ervaring met ons, probeer ons eens uit en neem contact met ons op. 

eerdere Nieuwsbrieven

Eerdere Romex nieuwsbrieven bekijken, klik hier !!.

---