Staaf Ionizer voorkomt statische lading.

Robot-+-hand+ESD

SIB3-RD Serie staaf ionizer van Wolfgang Warmbier.

Voor het verwijderen van statisch elektrisch geladen deeltjes in lucht, die er voor zorgen dat plastics en andere statisch gevoelige materialen zich elektrisch opladen, levert Romex BV de nieuwe SIB3RD “staaf ionizer”.

staaf ionizer

Ion Bar SIB3RD

Ontladingen van Statisch geladen oppervlakken vormen een groot probleem tijdens productie of assemblage werkzaamheden. Zeker als er met elektronica wordt gewerkt kan dit voor defecte componenten zorgen. Om te voorkomen dat deze materialen zich opladen wordt met geioniseerde lucht gewerkt.

staaf ionizer e_sib3rd

Aero-Body Ion Bar

De ionizer op uw werkplek;

Luchtionisatie met behulp van de ION-Bar ionizer is de meest effectieve manier om elektrostatische ladingen te laten verdwijnen van niet-geleidende materialen. Om te komen tot een goede ESD Protected Area (EPA) moeten: 1. Alle geleidende en/of dissipatieve materialen op één potentiaal worden gebracht (aarden) 2. Alle niet-geleidende materialen worden verwijderd, vervangen of bewerkt. Luchtionisatie met de SIB3-RD zorgt er als het ware voor dat isolatoren worden bewerkt. De SIB3-RD voegt moleculen toe aan de omgeving die de mogelijkheid hebben om ladingen te verplaatsen. Deze geladen moleculen (ionen genaamd) neutraliseren op deze manier elektrostatisch geladen oppervlakten.

Applicaties en toepassingen voor de staaf ionizer

ION-Bar toepassingen

Specificaties van de SIB3-RD staaf ionizer

Specificaties

staaf ionizer en de verval tijden.

Vervaltijden.

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.


    (NL) In het geval u vragen heeft over dit artikel of meer informatie wenst vult u eenvoudig onderstaande formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op."
    (UK) In case you have any question related to this article or just would like to have more information, simply fill in the form below and we will contact you as soon as possible."


    Romex hi-res-logo-transp

    Print Friendly, PDF & Email

    Comments are closed.