Beste relatie ,

Soldeerpasta 12 maanden houdbaar?

Bezoek onze vernieuwde Website.

U zult nu denken, DIT KAN NIET.

Maar dan hebben wij nu goed nieuws voor u Henkel heeft onder zijn merknaam, Loctite® een revolutionaire pasta ontwikkeld welke maar liefst 12 maanden op kamertemperatuur houdbaar is zonder dat de verwerkingseigenschappen terug lopen.

---
See for yourself

Soldeerpasta,12 maanden houdbaar buiten de koelkast.

Soldeerpasta's tegenwoordig hebben allemaal hetzelfde grote nadeel, ze hebben maar een beperkte houdbaarheid en moeten vaak in de koelkast worden bewaard. Als de pasta vervolgens op de zeefdruk machine ligt moet het ook nog eens zo snel mogelijk worden gebruikt anders ontstaan er allerlei problemen met de verwerking ervan. Het gevolg hiervan is vaak dat de pasta vroegtijdig wordt weggegooid. Planning …

Meer lezen.

---

Multicore en Loctite soldeerpasta's al jaren een begrip in de Printplaat industrie.

Multicore-soldeerproducten
Sinds tientallen jaren is Multicore® het merk waarop assemblagespecialisten vertrouwen voor al hun soldeervereisten. Dankzij geavanceerde ontwikkelingen, gesteund door de knowhow van de meest vooraanstaande chemici en techniekexperts van de sector, blijven de Multicore®-soldeerproducten de weg vrijmaken voor productieprocessen van de volgende generatie.

Als onderneming die de ontwikkelingen altijd voorop blijft en marktwijzigingen anticipeert, begon Henkel reeds met de ontwikkeling van haar Multicore loodvrije productlijn, lang voordat de sector het zelfs nog maar had over de implicaties van RoHS. Het is deze vooruitdenkende ingesteldheid die heeft geleid tot het meest betrouwbare, bekwame en vertrouwde merk van soldeermaterialen in de sector.

Het Multicore®-productgamma omvat marktleidende loodvrije soldeerpasta’s, tin-loodpasta samenstellingen voor traditionele en cross-overproducties, vloeibare oplossingen voor loodvrije soldeerprocessen met dubbele golf, kernsoldeerdraad, massieve soldeerdraad en een waaier aan producten voor delicate, manuele solderingen en bijwerkoperaties.

Soldeerpasta
Tientallen jaren reeds is Multicore® het merk waarop specialisten vertrouwen voor alle elektronica soldeersystemen. Door spitstechnologische ontwikkelingen gebaseerd op de expertise van de beste chemici en de beste engineeringexperts uit het werkveld blijven de Multicore-soldeerproducten leidinggevend voor de producten van de volgende generatie. 

Henkel blijft de markt altijd een stapje voor en anticipeert op wijzigingen in de marktvraag nog voor deze is ontstaan. Zo werd bijvoorbeeld gestart met de ontwikkeling van Multicore-loodvrije producten lang voor in de industrie sprake was over de implicaties van RoHS. Deze vooruitdenkende houding is het meest kenmerkende van het betrouwbaarste, geschikte en vertrouwde soldeermerk in de industrie. 

De Multicore productrange omvat de beste loodvrije soldeerpasta’s, tin-loodpasta’s voor traditionele en crossover-productie, fluxoplossingen voor dual wave en loodvrije processen, soldeerdraad met harsker en een massa producten voor manueel solderen en herstellen.

Meer informatie hierover vind u in onze webshop Klik hier!.

Als u de huidige soldeerpasta brochure wenst te downloaden klik dan hier!.

---
---